Η αίσθηση της μάχης και της νίκης έδωσε τροφή για σκέψη στον Sebastien Loeb, που σκέφτεται πλέον το ενδεχόμενο να κάνει περιορισμένο πρόγραμμα στο WRC το 2019.

Ο Γάλλος επέστρεψε για τρεις αγώνες φέτος στο πρωτάθλημα του WRC, μετά από απουσία 5 ετών, και έδειξε να είναι ανταγωνιστικός από τον πρώτο του κι’όλας αγώνα. Στο Μεξικό βρέθηκε να παλεύει για την πρώτη θέση, αλλά ένα κλατάρισμα τον περιόρισε στην 5η θέση. Στην Κορσική, ένα λάθος στην 2η ειδική, τον έθεσε εκτός μάχης. Στον τελευταίο του φετινό αγώνα, κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός, απέφυγε τα λάθη και πήρε την 79η νίκη της καριέρας του.

«Ήταν ωραία η αίσθηση της μάχης και η νίκη και ίσως αυτό μου δίνει μία επιθυμία να ξαναέρθω και του χρόνους,» δήλωσε ο Loeb μετά το Rally Ισπανίας.

«Εδώ νιώθω καλύτερα, αυτός είναι ο τομέας μου.

«Αλλά από την άλλη, ξέρω γιατί αποσύρθηκα: χρειάζεται πολύ χρόνο και εμπλοκή.

«Θα επιστρέψω για πλήρη σεζόν; Όχι, δεν το θέλω αυτό.

«Θα επιστρέψω για μερικούς αγώνες; Ίσως, αλλά ακόμα κι αυτό είναι περίπλοκο.»

Ο Loeb εξεπλάγην με την απόφαση του διευθύνων συμβούλου της Peugeot Jean-Philippe Imparato να σταματήσει το πρόγραμμα της Peugeot στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross.

«Δεν ήξερα ότι θα συμβεί αυτό. Μία ή δύο βδομάδες πριν ήμουν σίγουρος ότι θα κάνει πλήρη σεζόν στο rallycross το 2019 και τώρα δεν έχω τίποτα,» πρόσθεσε ο Loeb.

«Δεν είχα σκεφτεί το μέλλον πριν από αυτή την στιγμή, για να είμαι ειλικρινής δεν είχα τον χρόνο για να το κάνω.»

Όταν ρωτήθηκε από το autosport.com αν θα πάρει η Sebastien Loeb Racing Team τα 208 RX για το 2019, απάντησε: «Αυτή είναι μία από τις επιλογές που σκεφτόμαστε.»

Η ομάδα του Γάλλου προετοιμάζει το 208 RX του Gregoire Demoustier στους φετινούς αγώνες του WRX.

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles