«Σκοπιμότητα ή ανικανότητα» πίσω από τις επαφές με τις Ferrari σύμφωνα με τον Wolff

NORTHAMPTON, ENGLAND – JULY 08: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer runs wide as Lewis Hamilton of Great Britain driving the (44) Mercedes AMG Petronas F1 Team Mercedes WO9 spins during the Formula One Grand Prix of Great Britain at Silverstone on July 8, 2018 in Northampton, England. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Ο Toto Wolff αφήνει να εννοηθεί πως ίσως να κρύβεται σκοπιμότητα πίσω από τα ατυχήματα μεταξύ των Ferrari και των οδηγών του, στα GP της Γαλλίας και τώρα στο GP της Μ. Βρετανίας.

Σε έναν πρωτοφανή ισχυρισμό για τα δεδομένα της F1, ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, μεταφέροντας τα λεγόμενα του James Allison, τεχνικού διευθυντή της ομάδας, δήλωσε πως ίσως οι επαφές στους πρώτους γύρους να μην είναι για ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος για το συμβάν της στροφής 3, μεταξύ Hamilton και Raikkonen, ο Wolff σχολίασε: «Ένα αγωνιστικό συμβάν. Ατυχές, γιατί στο Le Castellet τεθήκαμε εκτός πρώτη φορά και τώρα είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε εκτός. Είναι πολλοί βαθμοί στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

«Μεταφέροντας τα λόγια του James Allison “είναι σκοπιμότητα ή ανικανότητα;”. Έτσι μένει σε μας να το κρίνουμε. Η ομάδα μας έκανε εξαιρετική δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο, έχουμε τόση στήριξη και τόση πίεση για όλους μας.

«Ενδιαφέρουσες τακτικές από τους αντιπάλους μας, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους αντιμετωπίσουμε και να βελτιωθούμε στους επόμενους αγώνες».

Αναφερόμενος στην επιλογή στρατηγικής από την ομάδα του, να μην μπουν για αλλαγή ελαστικών υπό το Αυτοκίνητο Ασφαλείας, ο Wolff υποστήριξε την επιλογή: «Πιστεύω πως δούλεψε, γιατί κερδίσαμε την θέση στην πίστα. Στο τέλος είχαμε τη δεύτερη και την τέταρτη θέση κι αυτό είναι καλύτερο από τις προηγούμενες θέσεις.

«Πιστεύω πως ήταν απόλυτα σωστή επιλογή. Όπως και να έχει θα ήταν πολύ δύσκολο στο τέλος».

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Μ. Βρετανίας - Αγώνας: Εμφατική νίκη Vettel στην κόλαση του Silverstone

Next Article

Παραδέχθηκε το λάθος του ο Raikkonen

Related Posts