«Σκοπιμότητα ή ανικανότητα» πίσω από τις επαφές με τις Ferrari σύμφωνα με τον Wolff

Ο Toto Wolff αφήνει να εννοηθεί πως ίσως να κρύβεται σκοπιμότητα πίσω από τα ατυχήματα μεταξύ των Ferrari και των οδηγών του, στα GP της Γαλλίας και τώρα στο GP της Μ. Βρετανίας.

Σε έναν πρωτοφανή ισχυρισμό για τα δεδομένα της F1, ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, μεταφέροντας τα λεγόμενα του James Allison, τεχνικού διευθυντή της ομάδας, δήλωσε πως ίσως οι επαφές στους πρώτους γύρους να μην είναι για ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος για το συμβάν της στροφής 3, μεταξύ Hamilton και Raikkonen, ο Wolff σχολίασε: «Ένα αγωνιστικό συμβάν. Ατυχές, γιατί στο Le Castellet τεθήκαμε εκτός πρώτη φορά και τώρα είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε εκτός. Είναι πολλοί βαθμοί στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

«Μεταφέροντας τα λόγια του James Allison “είναι σκοπιμότητα ή ανικανότητα;”. Έτσι μένει σε μας να το κρίνουμε. Η ομάδα μας έκανε εξαιρετική δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο, έχουμε τόση στήριξη και τόση πίεση για όλους μας.

«Ενδιαφέρουσες τακτικές από τους αντιπάλους μας, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους αντιμετωπίσουμε και να βελτιωθούμε στους επόμενους αγώνες».

Αναφερόμενος στην επιλογή στρατηγικής από την ομάδα του, να μην μπουν για αλλαγή ελαστικών υπό το Αυτοκίνητο Ασφαλείας, ο Wolff υποστήριξε την επιλογή: «Πιστεύω πως δούλεψε, γιατί κερδίσαμε την θέση στην πίστα. Στο τέλος είχαμε τη δεύτερη και την τέταρτη θέση κι αυτό είναι καλύτερο από τις προηγούμενες θέσεις.

«Πιστεύω πως ήταν απόλυτα σωστή επιλογή. Όπως και να έχει θα ήταν πολύ δύσκολο στο τέλος».

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Υπεύθυνος F1

Studying medicine, Proud to be Greek, Fan of Ferrari