Στα μέσα του 2017 οι συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του Alonso

Ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της McLaren Zak Brown δήλωσε ότι οι συζητήσεις για πιθανή επέκταση της συνεργασίας μεταξύ της ομάδας και του Fernando Alonso θα ξεκινήσουν προς τα μέσα της σεζόν.

Ο επικεφαλής της ομάδας του Woking κατανοεί πως ο Ισπανός οδηγός έχει υψηλές απαιτήσεις, αλλά ξεκαθάρισε πως στόχος είναι ο Alonso να μείνει στο δυναμικό της.

«Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο project, αλλά το συμβόλαιό του λήγει και ζητά πολλά όπως μπορείτε να φανταστείτε,» ήταν τα λόγια του Brown στο NBC Sports.

«Από όσο ξέρω, λήγει το συμβόλαιο του Vettel του χρόνου. Επόμενως, όπως μπορείτε να καταλάβετε, θα είναι μία συναρπαστική χρονιά όσον αφορά τους οδηγούς.

«Προφανώς θέλουμε να τον κρατήσουμε. Είναι ένας εκ των σπουδαιότερων οδηγών, αν όχι ο καλύτερος, Αλλά θέλουμε να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα και θα ξεκινήσουμε αυτές τις συζητήσεις αφού περάσουν μερικοί αγώνες μέσα στη σεζόν.»

Τέλος, ο Brown δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι ο Alonso έχει δικαίωμα να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η McLaren πρωτού πάρει την απόφασή του: «Αν ήμουν στη θέση του, θα περίμενα να δω πώς τα πάμε πριν αρχίσω να λαμβάνω αποφάσεις. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για αυτό. Αλλά, όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει κι αυτό είναι αμοιβαίο.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Κατάρριψη ρεκόρ και λιγότερα pit stop υπόσχονται τα νέα ελαστικά της Pirelli

Next Article

Berger - Ο Wehrlein o κατάλληλος, όχι ο Bottas

Related Posts