Στην M-Sport θα κάνουν τα πάντα για το πρωτάθλημα των οδηγών

Ο Malcolm Wilson είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει team orders προκειμένου να κατακτήσει τον πρωτάθλημα οδηγών.

Ο επικεφαλής M-Sport θέλει αρχικά να βοηθήσει τον πρώτο του οδηγό, και πρωταθλητή, Sebastien Ogier, ωστόσο αν αλλάξουν οι ρόλοι και κάποιος άλλος οδηγός του έχει πιο μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο τότε θα βάλει τον Γάλλο σε ρόλο βοηθού.

«Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα των οδηγών και είναι η καλύτερη ευκαιρία που είχα ποτέ και, από την θέση που είμαι τώρα, ίσως είναι η τελευταία μου ευκαιρία να τα καταφέρω,» δήλωσε ο Wilson.

«Αν πρέπει να χρησιμοποιήσω team orders, θα το κάνω. Αν νομίζω ότι είναι ασφαλές να το κάνω – από το που είναι οι οδηγοί σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους – και πρέπει να το κάνω τότε χωρίς αμφιβολία, θα το κάνω.»

Οι Elfyn Evans και Ott Tanak ήταν πιο γρήγοροι από τον Sebastien Ogier στο Rally Αργεντινής, και το ερώτημα είναι αν ο Wilson θα αλλάξει τους ρόλους ανάμεσα στους οδηγούς του, ώστε να βοηθήσει ο Ogier κάποιον από τους άλλους δύο:

«Νομίζω αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα, σωστά; Είμαι σίγουρος ότι ο Seb δεν θα είναι χαρούμενος, αλλά αν τα πράγματα αλλάξουν και ο Ott είναι ο οδηγός που θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες, τότε πρέπει να το κάνω.

«Ας το δούμε: Έπρεπε να το κάνω με τον Carlos [Sainz] και τον Colin [McRae]. Αν μπούμε σε αυτήν την κατάσταση, τότε θα είναι κάτι πολύ καλό.

«Ναι, δεν είναι το καλύτερο μέρος της δουλειάς και είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά είναι μία καλή κατάσταση.»

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles