Στην Toro Rosso ο John Booth

Ο πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Manor John Booth αναμένεται να επιστρέψει στην Formula 1 ως υπεύθυνος αγωνιστικών δραστηριοτήτων στην Toro Rosso με συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Ο Booth, μαζί με τον Αγωνιστικό Διευθυντή Graeme Lowdon έφυγαν από την Manor στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, θα πάρει την θέση του με άμεση επίδραση, καθώς μπαίνει στην ομάδα αυτό το Σαββατοκύριακο για το Grand Prix της Ρωσσίας.

Ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Toro Rosso Franz Tost δήλωσε ότι η κίνηση έγινε με σκοπό να βοηθήσει την Ιταλική ομάδα να βελτιωθεί.

«Ξέρω τον John πολλά χρόνια και είμαι χαρούμενος που τον καλωσορίζω στην ομάδα,» δήλωσε.

«Η Formula 1 γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, με τις πρόσφατες αλλαγές στα ελαστικά, στο set-up, στην ενδοεπικοινωνία και άλλα πολλά.»

«Άρα, το να έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο και ταλαντούχους οδηγούς, που έχουμε και τα δύο, μόνα τους δεν κάνουν τίποτα. Με την μεγάλη εμπειρία του είμαι σίγουρος ότι ο John θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο και να γίνει υπολογίσημη δύναμη.»

Ο Booth, που θα επιβλέπει το πρόγραμμα της Manor στο WEC, πρόσθεσε:

«Είναι μεγάλη τιμή το να μπαίνεις σε μία τόσο καλή και ανταγωνιστική ομάδα όπως η Toro Rosso

«Είναι μία ομάδα που έχει πετύχει τόσα πολλά σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω και να συνεργαστώ με τον Franz και την ομάδα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Sochi.»

H Toro Rosso είναι στην 6η θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών με 17 βαθμούς.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

«Αβάσιμες» οι φήμες που θέλουν τον Vergne εκτός DS Virgin

Next Article

Νέα καθυστέρηση στην οριστικοποίηση των κανονισμών του 2017

Related Posts