Στη Sauber και το 2024 ο Zhou Guanyu

Η ομάδα της Alfa Romeo-Sauber επικαιροποίησε το οδηγικό της δίδυμο, εν όψει 2024, με την ανανέωση του συμβολαίου του Zhou Guanyu, για έναν ακόμη χρόνο.

Έπειτα απο παραφιλολογία γύρω από το μέλλον του Κινέζου οδηγού, η οποία πυροδοτήθηκε ένεκα των ομολογουμένως μέτριων εμφανίσεων του, φέτος, η Alfa Romeo-Sauber αποφάσισε να συνεχίσει την συνεργασία της μαζί του.

Ο Zhou λοιπόν θα βρεθεί για τρίτη συναπτή χρονιά στο πλευρό του Valtteri Bottas, στην μεταβατική αυτή περίοδο που διάγει η ομάδα, προτού μετονομαστεί σε Audi το 2026.
Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στα μάτια των συμπατριωτών του, δεδομένης της επιστροφής του Κινεζικού GP στο καλεντάρι του σπορ, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Φέτος ο Zhou μετράει δυο τερματισμούς εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας σε 14 αγώνες και τέσσερις βαθμούς, με δύο ένατες θέσεις σε Αυστραλία και Βαρκελώνη. Όσον αφορά τον επίδοξο διάδοχο του και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της F2, Theo Pourchaire, γνωστοποιήθηκε ότι θα διατηρήσει τα καθήκοντα του αναπληρωματικού οδηγού της Ελβετοϊταλικής ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νεαρός Γάλλος, αποτελεί τέκνο της ακαδημίας οδηγών που διατηρεί η Sauber, με τον ίδιο να χρειάζεται να περιμένει για ακόμη έναν χρόνο πια, ώστε να διεκδικήσει την πολυπόθητη-για τον ίδιο- είσοδο του, στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Verstappen Red Bull

Πότε μπορούν να πάρουν τον τίτλο Verstappen & Red Bull

Next Article
Leclerc FP1

GP Σιγκαπούρης - FP1: Μπροστά Leclerc & Ferrari

Related Posts