Στην Hyundai για τα επόμενα χρόνια οι Neuville και Tanak

Hyundai Neuville Tanak
2021 FIA World Rally Championship Round 03, Croatia Rally 22-25 April 2021 Ott Tanak, Thierry Neuville Photographer: Dufour Fabien Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Thierry Neuville και Ott Tanak επισημοποίησε το πρωί της Πέμπτης (6/5) η ομάδα της Hyundai, βάζοντας τέλος στις φήμες που επικρατούσαν το τελευταίο διάστημα.

Η λήξη των συμβολαίων του Thierry Neuville και Ott Tanak στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, είχε αναζοπυρώσει τις φήμες για την πιθανότητα αποχώρησης ενός από τους δύο οδηγούς από το 2022 κι έπειτα. Η Hyundai όμως έβαλε τέλος σε αυτές, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας και με τους δύο οδηγούς για τα επόμενα χρόνια.

Όπως γίνεται σαφές στην ανακοίνωση αμφότεροι οι οδηγοί υπέγραψαν συμβόλαια πολυετούς διάρκειας, τα οποία θα τους κρατήσουν στην κορεάτικη ομάδα στο ξεκίνημα της νέας εποχής του WRC, η οποία ξεκινάει του χρόνου με την είσοδο των υβριδικών μονάδων ισχύος.

Φυσικά, δεν έγινε γνωστή η διάρκεια των συμβολαίων, με την ομάδα να αναφέρει πως πλέον στρέφεται στην εξέλιξη του i20 N WRC για την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
22
Shares
Previous Article
GP Ισπανίας

Ανάλυση GP Ισπανίας - Για να τερματίσεις πρώτος, δεν αρκεί να τερματίσεις

Next Article
Grand Prix Ισπανίας 2021 Πρόγραμμα

F1: Το πρόγραμμα του Grand Prix Ισπανίας

Related Posts