Στην M-Sport o Ogier

H M-Sport  και το Ford Fiesta θα είναι η επόμενη ομάδα και το αυτοκίνητο με το οποίο θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι για το 2017 ο κάτοχος του τίτλου Sebastien Ogier.

H απόφαση του πρωταθλητή πάρθηκε και έτσι επισήμως ο Ogier θα συνεχίσει την καριέρα του με την ομάδα του Malcolm Wilson, έχοντας μείνει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση της Volkswagen πριν μερικές εβδομάδες.

Ο νικητής των 4 τελευταίων πρωταθλημάτων είχε κάνει δοκιμές με το νέο Fiesta, όπως επίσης και με την Toyota που μπαίνει φέτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά αποφάσισε να διεκδικήσει τον τίτλο του 2017 με την M-Sport, πάντα μαζί με τον συνοδηγό του Julien Ingrassia. Μιλώντας για την απόφαση του, ο Ogier σχολίασε:

«Θα υπάρξουν πολλά καινούρια πράγματα στη νέα σεζόν και προσδοκώ να τα αντιμετωπίσω. Έχουμε νέα αυτοκίνητα, νέα ομάδα και είναι σίγουρα μια συναρπαστική εποχή για το άθλημα. Δεν έχουμε πολύ καιρό μέχρι την έναρξη του αγώνα στο Monte Carlo και δεν είχαμε αρκετή ώρα με το Ford Fiesta WRC, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να είμαστε έτοιμοι.

«Ξέρουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και μπορούμε να δούμε ότι ο Malcolm Wilson και η ομάδα του είναι πεινασμένοι για επιτυχίες. Έχει πολύ πλάκα πως μόλις μερικούς μήνες πριν, καθόμασταν σε μια εκδήλωση στο Ράλι Ουαλίας και λέγαμε πως θα ήταν πολύ όμορφο να δουλέψουμε μαζί μια μέρα. Δεν είχα ιδέα τότε, αλλά εδώ είμαστε! Περιμένω με ανυπομονησία να πιάσω δουλειά με τους ανθρώπους της M-Sport και στοχεύουμε στην επιστροφή της ομάδας στο πρώτο σκαλί του βάθρου!»

Για την M-Sport έχει επιβεβαιωθεί και η παρουσία του Ott Tanak για το πρωτάθλημα του 2017, ενώ παραμένει άγνωστο το μέλλον των Mads Ostberg και Eric Camilli, που οδηγούσαν μέχρι πέρσι για την ομάδα.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Σκόπιμη η κατάργηση των πτερυγίων, σύμφωνα με τον Lorenzo

Next Article

Ανασκόπηση MotoGP 2016 - Μέρος 2ο - Μπορούσαν και καλύτερα

Related Posts