Στη Racing Point για ακόμα τρία χρόνια ο Sergio Perez

O Sergio Perez θα βρίσκεται στην ομάδα της Racing Point για ακόμα τρία χρόνια, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του, όπως αναμενόταν.

Ο Μεξικανός βρίσκεται στην ομάδα από το 2014, όταν ακόμα λεγόταν Force India, και θα παραμείνει μέλος της για τουλάχιστον ακόμα τρία χρόνια.

Με την ανακοίνωση του νέου συμβολαίου, ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανανεώνω το συμβόλαιο μου με την ομάδα για ακόμα τρία χρόνια. Δουλεύω με την ίδια ομάδα ανθρώπων για αρκετό καιρό και έχουν γίνει η δεύτερη οικογένεια μου. Μαζί έχουμε πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες και μοιραζόμαστε το πάθος μας για τους αγώνες.

«Έχω εντυπωσιαστεί με την πορεία που έχει πάρει η ομάδα τους τελευταίους δώδεκα μήνες και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Νομίζω ότι έρχονται καλές στιγμές και περιμένω να πανηγυρίσουμε πολλά βάθρα στο μέλλον.»

Από την μεριά του ο διευθύνων σύμβουλος και αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Otmar Szafnauer, είπε:

«Ο Sergio είναι ένας πλήρης οδηγός με εξαιρετική ταχύτητα στις κατατακτήριες και εξαιρετική αγωνιστική παιδεία.

«Ο Sergio πιστεύει στο μακροπρόθεσμο πλάνο της ομάδας και το ότι θα παραμείνει σε αυτήν μέχρι και το 2022 μας δίνει την απαιτούμενη σταθερότητα για να πάμε μπροστά. Καθώς η ομάδα μεγαλώνει και εξελίσσεται, είναι σημαντικό να έχεις έναν οδηγό με την εμπειρία του Sergio, ειδικά με τους νέους κανονισμούς που έρχονται.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles