Στις 16 Ιουλίου κυκλοφορεί το F1 2021

Στις 16 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει η φετινή έκδοση για το επίσημο παιχνίδι της Formula 1, το F1 2021 σύμφωνα με την EA.  

H EA ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην αγορά του F1 2021 στις 16 Ιουλίου. Η EA πέρυσι προχώρησε στην αγορά της Codemasters, την εταιρία που από το 2010 έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για το επίσημο παιχνίδι της Formula1.

Το μεγάλο νέο του φετινού παιχνιδιού είναι η διαθεσιμότητα του για τις κονσόλες νέας γενιάς, το Play Station 5 και το Xbox Series X/S. Για όποιον σκοπεύει να αναβαθμίσει τη κονσόλα του, το F1 2021 θα είναι συμβατό και για τις δύο γενιές κονσόλας χάρη στο Xbox Smart Delivery και το Play Station free upgrade.

Το F1 2021 θα έχει επίσης την δυνατότητα της Two-Player Career, όπου θα προσφέρεται η δυνατότητα να παίζεται η το career mode συγχρόνως από δύο παίκτες.  Μία άλλη σημαντική προσθήκη στο παιχνίδι είναι η Real-Season Start, στην οποία ο κάθε παίκτης θα μπορεί να μπει στη δράση της φετινής χρονιάς σύμφωνα με τη κατάταξη του πρωταθλήματος, τρέχοντας τους εναπομένοντες αγώνες με κάποιον οδηγό. Επιπρόσθετα, βελτιώθηκε το Career Mode όπου μετονομάστηκε σε Braking Point, όπου μέσα από την εξέλιξη μίας συγκεκριμένης ιστορίας ο οδηγός που θα δημιουργηθεί θα μπορεί να ξεκινήσει από την F2 ώστε να ανέβει στην F1, την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι πίστες της Ίμολα, Πορτιμάο και Τζέντα δεν θα είναι διαθέσιμες αρχικά στο παιχνίδι, θα προστεθούν αργότερα μες στη σεζόν μέσω δωρεάν updates. Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης παρακάτω:

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Καθυστερεί την βιογραφία του ο Alonso ώστε να πει «την αλήθεια»

Next Article

Στη Λαμία η βάση του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις

Related Posts