Στο Άμπου Ντάμπι οι ανακοινώσεις για τη Sauber

Στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι αναμένεται να ανακοινωθεί το οδηγικό δίδυμο της Sauber για τη νέα σεζόν, την ώρα που οι φήμες για μετονομασία των κινητήρων της Ferrari σε Alfa Romeo επανέρχονται στο προσκήνιο.

Εδώ και αρκετούς μήνες συζητείται το ποιοι θα απαρτίζουν τελικά το οδηγικό line-up της Sauber το 2018. Κι ενώ η έλευση του πρωταθλητή της F2 και νεαρού οδηγού της Scuderia, Charles Leclerc, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, η έτερη θέση παραμένει κενή.

Οι υποψήφιοι είναι δύο, και τα συμφέροντα πίσω από αυτούς πολύ διαφορετικά. Από τη μία πλευρά, υπάρχει ο Marcus Ericsson, του οποίου ο πατέρας έχει στενές σχέσεις με την ιδιοκτήτρια εταιρεία της ομάδας, την Longbow Finance. Από την άλλη όμως, υπάρχει κι ο Antonio Giovinazzi, για τον οποίον ασκεί πιέσεις η Ferrari, η οποία και θα πρέπει να δώσει την έγκρισή της.

Οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν στο Άμπου Ντάμπι το προσεχές Σ/Κ, δίνοντας τέλος στα σενάρια.

Βέβαια, σύμφωνα με δημοσίευμα του Motorsport.com, συνεχίζει να τίθεται θέμα επιστροφής του ονόματος της Alfa Romeo, μέσω μετονομασίας των κινητήρων που προμηθεύει η Scuderia στους Ελβετούς.

Κάτι τέτοιο θα φανεί μέχρι τα τέλη της χρονιάς, και σίγουρα θα ισχυροποιήσει την θέση της Sauber.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.