«Στο όριο» ήταν ο Marquez

Ο Marc Marquez δήλωσε πως βρισκόταν «στο όριο» καθ’όλη τη διάρκεια του Καταλανικού GP και πως η εγκατάλειψη του Jorge Lorenzo τον έκανε να αλλάξει την προσέγγισή του.

Ο Marquez ξεκίνησε από την pole position και ενεπλάκη σε μία μεγάλη μάχη στον αγώνα με τον Valentino Rossi, με τους δύο αναβάτες να ανταλλάσσουν θέσεις στους τελευταίους γύρους, πριν ο Ιταλός καταφέρει να απομακρυνθεί και να πάρει τη νίκη.

Ο Ισπανός τερμάτισε δεύτερος και κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά του από τον Lorenzo στους 10 βαθμούς, καθώς ο αναβάτης της Yamaha έμεινε εκτός αγώνα μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Andrea Iannone.

«Σε όλο τον αγώνα ήμουν στο όριο πίσω από τον Valentino· έχανα πολύ χρόνο στο T1, στο T2 και στο T3,» δήλωσε.

«Το μόνο δυνατό μου σημείο ήταν στο T4, στη μέση του αγώνα είχα ένα μεγάλο πρόβλημα και παραλίγο να εγκαταλείψω.

«Όταν είδα τον Lorenzo εκτός αγώνα, άλλαξα προσέγγισα, και σχεδίασα τους τελευταίους γύρους, αλλά δεν ένιωθα άνετα όπως στο Mugello.

«Προσπάθησα λίγο παραπάνω, γιατί ήμουν στο όριο, αλλά δεν ήμουν 100% συγκεντρωμένος και ίσως αυτός ήταν ο λόγος. Ήμουν εκεί, αλλά την ίδια στιγμή σκεφτόμουν το πρωτάθλημα.

«Μετά είχα μία κακή στιγμή και παραλίγο να πέσω, αλλά σκέφτηκα «ΟΚ, σταμάτα, 20 πόντοι», τώρα είμαστε μπροστά στο πρωτάθλημα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Lorenzo - Φοβήθηκα τον τραυματισμό μετά τη σύγκρουση με τον Iannone

Next Article

H Renault δεν θα βιαστεί για περαιτέρω αναβαθμίσεις

Related Posts