Στο βάθρο της SSP ο Γιάννης Περιστεράς

Μετά την 2η θέση στον 6ο γύρο του R3 bLU cRU European Cup στην Καταλωνία και την 3η στο Ιταλικό πρωτάθλημα, ο Γιάννης Περιστεράς ανέβηκε στο βάθρο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση με Yamaha R6

Φρέσκος από την επιτυχία του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τη 2η θέση στην Βαρκελώνη και με μια 3η θέση την περασμένη εβδομάδα στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, ο 16χρονος Γιάννης Περιστεράς για 3η συνεχόμενη εβδομάδα ανεβαίνει στο βάθρο, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία Supersport (SSP)!

O νεαρός οδηγός οδήγησε για πρώτη φορά στα Μέγαρα την Yamaha R6 των 600 κ.εκ. της ομάδας ZenOne και αμέσως βρήκε καλό ρυθμό από τις δοκιμές της Παρασκευής. Το Σάββατο στον πρώτο από τους δύο Αγώνες του τριημέρου, κατάφερε να ακολουθήσει τους δύο πρώτους, τον Δημήτρη Καρακώστα και τον νονό του Άλεξ Παπαγεωργίου. Ο ταχύτερος γύρος του Γιάννη ήταν στο 59.80, ένας εξαιρετικός χρόνος για έναν πρωτοεμφανιζόμενο στη μεσαία κατηγορία των Ελληνικών Αγώνων. Ανέβηκε έτσι στο 3ο σκαλί του βάθρου, δίνοντας μεγάλη χαρά στην ομάδα του.

Την Κυριακή όχι μόνο έστριψε πρώτος στην πρώτη στροφή, αλλά κατάφερε να κρατηθεί τελικά στη 2η θέση, πίσω από τον Δημήτρη Καρακώστα που εξασφάλισε το 3ο του Πρωτάθλημα στην κατηγορία. Αυτή τη φορά ο νονός Άλεξ Παπαγεωργίου έκανε ρεκόρ πίστας της κατηγορίας με 58.434, αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα και έμεινε πιο πίσω, βλέποντας τον βαφτισιμιό του να κάνει έναν εξαιρετικό αγώνα, με σταθερότητα και άψογο στυλ πάνω στη μοτοσυκλέτα και να σημειώνει χρόνο στο 59.6, που είναι πολύ καλός για μια νορμάλ μοτοσυκλέτα, όπως η Yamaha R6 που είχε στη διάθεση της η ομάδα.

ΑΛΕΞ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – 3 φορές Πρωταθλητής
“Ήταν πολύ ωραίο το να αγωνίζομαι απέναντι στον Γιάννη, που πριν 16 χρόνια τον βάφτισα! Ίσως αυτό σημαίνει ότι είμαι αρκετά μεγάλος, αλλά κατάφερα να σημειώσω με την Yamaha R6 ρεκόρ πίστας, που σημαίνει ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εναντίον του βαφτισιμιού, εάν συνεχίσει στην κατηγορία. Ο Αγώνας που έκανε και οι χρόνοι του είναι εντυπωσιακοί και έδειξε ότι η προπόνησή του και η συμμετοχή σε δύο Πρωταθλήματα στο εξωτερικό ήδη τον έχουν ανεβάσει ψηλά οδηγικά. Ελπίζω να συνεχίσει έξω να ανεβάζει στα βάθρα των πιστών του Παγκοσμίου την Ελληνική σημαία”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ – Yamaha R6
“Είχα δοκιμάσει την Yamaha R6 στις Σέρρες και μου είχε αρέσει πολύ. Σε συνέχεια των αγωνιστικών μου υποχρεώσεων στο εξωτερικό, ζήτησα από την ομάδα να συμμετάσχω και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Supersport και τελικά τα καταφέραμε. Η R6 είναι μια πάρα πολύ καλή μοτοσυκλέτα και προσπάθησα να καταλάβω τον τρόπο που έπρεπε να την οδηγήσω στην πίστα των Μεγάρων. Η αίσθηση το Σάββατο να είμαι στο βάθρο με το νονό μου, ήταν πολύ ωραία. Την Κυριακή μου έλειψε, αλλά αυτά έχουν οι αγώνες, τα προβλήματά του μου έδωσαν την ευκαιρία να ανεβώ στο 2ο σκαλί του βάθρου. Συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Καρακώστα για το 3ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα”.

Την ομάδα υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Γαλακτοποιήματα Πάτσης, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, Andeli Moto Touring, Visit Greece, REPSOL Petrolmak S.A., TECNO MOTO Performance, Akrapovic, DNA Filters, SHOEI, KARASSULIS International Transport, SP Spiliotis, Georgopoulos Racing, ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ-Gimoto, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, Tsokos Racing, MGP.gr, DXL Graphics, Peristeras Tyres, DUNLOP GOOYEAR ΕΛΛΑΣ ABEE

Peristeras Moto Tyres

OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:

Dunlop Moto Racing Tyres

Dunlop Kart Racing Tyres

Chicken Hawk moto & kart Warmers 

Gerbing Heated Clothes

Gruppo Pritelli Official Racing Apparel

VR/46 Racing Apparel

 

Κεντρικό Μιχαλακοπούλου 125 Αθήνα,

Υπ/μα :  Κωνσταντινουπόλεως 44, Περιστέρι

Office: 210 777 5380 & 2105770877

Fax:    210 7798116  & 2105770876

Mob:   6978483747

Mail: info@peristeras-tyres.gr, peristeri@peristeras-tyres.gr

www.peristeras-tyres.gr

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009036700180

https://www.instagram.com/peristeras/?hl=el

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε σήμερα ότι το τρίτο ότι οι Dani Sordo και Oliver Solberg θα μοιραστούν το τρίτο της αυτοκίνητο στο πρωτάθλημα του 2022.

Sordo και Solberg στο τρίτο αυτοκίνητο της Hyundai το 2022

Next Article
MotoGP πρόγραμμα 2022

Παρουσιάστηκε το προσχέδιο για το πρόγραμμα του 2022 στο MotoGP

Related Posts