Τη στρατηγική της Toro Rosso ψέγει ο Gasly

SUZUKA, JAPAN – OCTOBER 07: Pierre Gasly of France and Scuderia Toro Rosso driving the (10) Scuderia Toro Rosso STR13 Honda on track during the Formula One Grand Prix of Japan at Suzuka Circuit on October 7, 2018 in Suzuka. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Στη στρατηγική που ακολούθησε η Toro Rosso απέδωσε το αποτέλεσμά του στη Suzuka ο Pierre Gasly.

Το Σάββατο ήταν «μαγικό» για το δίδυμο της Toro Rosso, αφού στον εντός έδρας αγώνα της Honda πέρασαν στο Q3, κάνοντας το 6-7.

Ωστόσο, κανείς εκ των Gasly και Hartley δεν πήραν βαθμούς στον αγώνα, με τον Γάλλο να ψέγει το στρατηγικό πλάνο της ομάδας του, τονίζοντας ότι ήταν λάθος να μείνει τόσο πολύ έξω στο πρώτο stint:

«Δεν ξέρω γιατί κάναμε τόσο μεγάλο πρώτο stint. Μας έκαναν undercut τέσσερα ή πέντε μονοθέσια.

«Ειλικρινά, δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Ήμασταν στην 7η θέση για τον μισό αγώνα και μετά το pit stop, πέρασε στην 12η ή στην 13η. Βάλαμε τη μαλακή γόμα, οπότε έκανα μερικά προσπεράσματα, αλλά μετά από 10 ή 15 γύρους, είχαμε blistering και δεν μπορούσα να δω πίσω, γιατί τα ελαστικά είχαν γίνει τετράγωνα.

«Στο τέλος, απλά προσπαθούσα να επιβιώσω για 20 γύρους, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Είναι απλά κρίμα. Μετά από τόσο καλές κατατακτήριες χθες, θα ήταν μία φοβερή ανταμοιβή για την ομάδα και την Honda εδώ στην Ιαπωνία να πάρουμε μερικούς βαθμούς σήμερα.»

Πηγή: f1.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Hamilton: Δεν περίμενα να πέσει έτσι η Ferrari

Next Article

Θωμάς Κρασώνης: Τέλος για το πρωτάθλημα Mini Challenge 2018 στην Ιταλία

Related Posts