Stroll για Massa – Δεν με καθοδήγησε σε καμία περίπτωση

Add us as preferred source
Sepang International Circuit, Sepang, Malaysia. Sunday 1 October 2017. Felipe Massa, Williams FW40 Mercedes, leads Lance Stroll, Williams FW40 Mercedes. Photo: Zak Mauger/Williams ref: Digital Image _56I2903

Αποκαλυπτικός σχετικά με την κατάσταση στο εσωτερικό της Williams ήταν ο Lance Stroll, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Felipe Massa δεν ανέλαβε ποτέ τον ρόλο του μέντορα για τον ίδιο.

Ο Massa βρέθηκε ξανά στο cockpit μετά την προσωρινή του αποχώρηση από την ενεργό δράση, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Valtteri Bottas.

Πολλοί είδαν αυτήν την επιστροφή ως την ευκαιρία του Stroll να μάθει από έναν βετεράνο του σπορ, ενώ κι ο ίδιος ο Massa είχε τονίσει πως το να δουλεύει με τον Καναδό του θύμισε το 2006 και την κοινή του σεζόν με τον Michael Schumacher στη Ferrari.

Ωστόσο, αυτό έρχεται να το διαψεύσει με δηλώσεις του στο Motorsport.com ο Stroll:

«Δε νομίζω ότι με καθοδήγησε πέρυσι, ούτε λίγο. Ήταν ένας teammate όπως όλοι.

«Ήταν απασχολημένος με το να προσπαθεί να οδηγήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε, και προσπαθούσα να κάνω το ίδιο. Αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω.»

Και συνέχισε:

«Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι ήταν κάποιου είδος μέντορας. Δεν ήταν – έκανε τη δουλειά του και εγώ τη δική μου, και όποιος τα κατάφερνε καλύτερα, ήταν μπροστά. 

«Είτε ο teammate μου έχει εμπειρία 15 ετών είτε μίας σεζόν, η προσέγγισή μου δεν αλλάζει.»

Πηγή: Motorsport.com

Latest Podcast Undercut · E45 · 24/08/2026 · 48 min

The Undercut Redux #45: Έλα στη θέση μου

Το έσχατο GP Ολλανδίας είχε απόλυτο πρωταγωνιστή τον Lando Norris, στην πιο «Max Verstappen» εμφάνιση της καριέρας του, την ώρα που ο Ολλανδός εθνικός ήρωας…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts