Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Verstappen ενόψει GP Σιγκαπούρης

Ο Max Verstappen πιστεύει πως είναι πολύ νωρίς για να χρίσει κανείς την Red Bull φαβορί για το Grand Prix της Σιγκαπούρης, παρά το ότι η ομάδα θα έχει αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος.

Ο Ολλανδός επιβεβαίωσε αυτό που ήδη ξέραμε, ότι δηλαδή η Red Bull θα έχει μία αναβαθμισμένη έκδοση της μονάδας ισχύος της για τον νυχτερινό αγώνα της Marina Bay.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αρκετοί θεωρούν τη συγκεκριμένη πίστα ιδανική για την αυστριακή ομάδα, ο Verstappen μοιάζει συγκρατημένος.

«Ελπίζουμε η αναβάθμιση να αποβεί θετική, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε,» εξήγησε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, γνωρίζουμε ότι έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε αρκετούς βαθμούς.»

Αυτό που παραμένει αβέβαιο είναι το κατά πόσο η Mercedes θα μπορέσει να ανακάμψει μετά το περυσινό κάκιστο τριήμερο που είχε στη Σιγκαπούρη.

Από τη μεριά του, ο Verstappen θέλει να περιμένει μέχρι τις δοκιμές της Παρασκευής για να προχωρήσει σε κάποια πρόβλεψη για το πού βρίσκεται η ομάδα του.

«Εστιάζουμε στο τι κάνουμε εμείς, ο κόσμος μπορεί να γράφει ό,τι θέλει,» τόνισε.

«Αν δείτε πέρυσι βελτιωθήκαμε αρκετά. Περιμένετε και θα δείτε. Είναι δύσκολο να πω ότι θα είμαστε η #1 ομάδα, γιατί ακόμα δεν έχουμε οδηγήσει. Θα ξέρουμε περισσότερα αύριο.

«Αυτή τη στιγμή ελπίζουμε ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο. Ίσως να είμαστε πολύ δυνατοί, όπως, για παράδειγμα, στο Μονακό.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Button - Το τέταρτο καλύτερο μονοθέσιο η McLaren στην Σιγκαπούρη

Next Article

Grand Prix Σιγκαπούρης - FP1 - Verstappen στην πρωτοπορία, χωρίς Mercedes η πρώτη τριάδα

Related Posts