Συμφωνία Tanak-Hyundai για το 2020!

Add us as preferred source

Σε συμφωνία ανάμεσα σε Hyundai και Ott Tanak για μια θέση στην κορεατική ομάδα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2020, κάνουν λόγο πληροφορίες του Motorsport.com

Ο Εσθονός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2019 κι έχει αρκετές πιθανότητες για να το κατακτήσει στον αγώνα που διεξάγεται στην Καταλωνία, μετά και τον χαμένο χρόνο του Sebastien Ogier το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα όμως με το Motorsport.com, ο Ott Tanak αναμένεται να ολοκληρώσει την πορεία του στην Toyota στο τέλος του 2019, καθώς ασφαλείς πηγές αναφέρουν πως ο 32χρονος οδηγός θα βρεθεί στο μπάκετ της Hyundai από την επόμενη αγωνιστική σεζόν!

Αμφότερες οι 2 πλευρές δεν έχουν αναφερθεί σε ενδεχόμενη συμφωνία, όμως στο παρελθόν έχουν αμφότερες σχολιάσει πως βρίσκονται σε συζητήσεις και όπως φαίνεται, οι υπογραφές έχουν πέσει σε μία μετακίνηση-έκπληξη!

Η Hyundai πλέον ολοκληρώνει την αγωνιστική τριάδα της για το επερχόμενο πρωτάθλημα, με τους Ott Tanak και Thierry Neuville να έχουν πλήρη συμμετοχή, με τους Sebastien Loeb και Dani Sordo να μοιράζονται το τρίτο i20.

Από την πλευρά της η Toyota έχει συμβόλαιο μονάχα με τον νεαρό Kalle Rovanpera για το 2020, με τους Kris Meeke και Jari-Matti Latvala να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Η μετακίνηση του Tanak αλλάζει τα δεδομένα, με τον Sebastien Ogier να είναι ένας βασικός υποψήφιος για την ομάδα του Tommi Makinen, ειδικά μετά την απογοήτευση της Καταλωνίας.

Πηγή: Motorsport.com

Latest Podcast Undercut · E46 · 07/09/2026 · 63 min

The Undercut Redux #46: Η εκπλήρωση της προφητείας

Στον αγώνα που μάλλον θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της υπόλοιπης καριέρας του, ο Andrea Kimi Antonelli κέρδισε μπροστά στο ένθερμο κοινό της πατρίδας του…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts