Συμφώνησε με την Pramac Ducati o Francesco Bagnaia

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον Francisco Bagnaia για τα επόμενα 2 χρόνια έκανε η Pramac Ducati, με τον Ιταλό να ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία από το 2019.

Ο Bagnaia. που είναι ένας από τους αναβάτες που βρίσκονται στην ακαδημία του Valentino Rossi, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Ducati και αρχής γενομένης από το πρωτάθλημα του 2019, θα βρίσκεται στην δορυφορική ομάδα της Pramac.

Μετά από 4 σεζόν και 2 νίκες στη Moto 3 και ένα πολύ καλό 2017 στη Moto 2, όπου κατέκτησε την 5η θέση στο πρωτάθλημα κι αναδείχθηκε κορυφαίος rookie, o Bagnaia θα κάνει το μεγάλο βήμα για την μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα ο Ιταλός είναι μόλις ο έβδομος αναβάτης που έχει εξασφαλισμένη θέση για το πρωτάθλημα του 2018, με αρκετές ανακατατάξεις να έρχονται στις ομάδες.

Ένας από αυτούς που θα αλλάξουν ομάδα, αναμένεται να είναι ο Danilo Petrucci, o οποίος προ ολίγων ημερών γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Pramac στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Αντιθέτως, όλο και πιο κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του είναι ο νέος αναβάτης της ομάδας, Jack Miller.

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles