Συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Red Bull για το συμβάν της Ρωσίας θα έχει ο Kvyat

O Daniil Kvyat θα κληθεί να απολογηθεί στα αφεντικά της Red Bull για τον «καταστροφικό» αγώνα της Ρωσίας.

Ο Ρώσος βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής μετά από τη διπλή επαφή που είχε με τον Sabastian Vettel, που έθεσε τον Γερμανός εκτός αγώνα. Όμως και η Red Bull βγήκε ζημιωμένη από ο συμβάν, καθώς και τα δυο μονοθέσια βρέθηκαν εκτός βαθμών.

Ο Helmut Marko, της Red Bull, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την οδήγηση του Kvyat και ξεκαθάρισε πως αυτό που συνέβη δεν ήταν αποδεκτό.

«Ας το θέσουμε έτσι: ο Kvyat ήταν υπερβολικά ενθουσιασμένος. Το να φρενάρει αργά μια φορά και να χτυπήσει ένα άλλο μονοθέσιο θα ήταν αποδεκτό εμπρός στο κοινό της πατρίδας του, αλλά αυτό δεν ισχύει για τη δεύτερη σύγκρουση. Είναι κρίμα επειδή δεν χάλασε μόνο τον αγώνα του Vettel και του Ricciardo, αλλά και τον δικό του αγώνα επίσης. Χρειάστηκε να κάνει ένα επιπλέον pitstop. Ήταν μια μέρα καταστροφής για τη Red Bull».

Όταν ρωτήθηκε αν κατανοεί την οργισμένη αντίδραση του Vettel εκείνος απάντησε: «Σεν αντίθεση με τη Σαγκάη τον κατανοώ απολύτως αυτή τη φορά. Έχει δίκιο».

Ο Marko δεν ήθελε να εμπλακεί σε εκτενείς συζητήσεις με τον οδηγό της ομάδας του, όσο ήταν ακόμη έντονα τα αισθήματα μετά τον αγώνα, όμως εντός της εβδομάδας αναμένονται συζητήσεις ώστε να διασφαλιστεί ότι τέτοια λάθη θα αποφευχθούν στο μέλλον. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ας ηρεμήσουμε λίγο. Μέσα στην εβδομάδα θα το συζητήσουμε». Πρόσθεσε επίσης πως ο Vettel ζήτησε από τον Christian Horner να μιλήσει στον Kvyat για ό,τι συνέβει και επιβεβαίωσε πως αυτό και έκανε: «Ναι, του είπα δυο κουβέντες. Τα υπόλοιπα μένουν να ειπωθούν».

Τέλος ο Marko υποστήριξε πως η κατάσταση μεταξύ των Vettel και Kvyat δεν πρόκειται να ξεφύγει εκτός ελέγχου.

«Θεωρώ πως ο Sebastian είναι αρκετά ώριμος για να ξέρει πως η εκδίκηση δεν θα τον ωφελήσει. Πρέπει να συγκεντρωθεί στο να κάνει καλές εκκινήσεις και να φέρνει στο τέρμα το αυτοκίνητο σε αλώβητο. Γι’ αυτό δεν νομίζω πως θα υπάρχει θέμα».

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Arrivabene - Δεν εγκαταλείπουμε

Next Article

Hamilton - Η επίπληξη που μου εδωσαν ήταν γελοία

Related Posts