Συζητήσεις για κοινό αγώνα Formula 1-MotoGP το 2021

Ρεπορτάζ του TotalRacing.gr αναφέρει πως Liberty Media και Dorna βρίσκονται σε συζητήσεις για τη διεξαγωγή ενός κοινού αγωνιστικού τριημέρου μέσα στο 2021.

Η σχέση F1-MotoGP δεν υφίστατο πραγματικά πριν την έλευση της Liberty. Οι Αμερικανοί έχτισαν μία γέφυρα προς την Dorna και τον Carmelo Ezpeleta από το 2017, ενώ από πέρυσι οι δύο διοργανώσεις συνεργάζονται σε τομείς όπως τον σχεδιασμό των προγραμμάτων τους για την αποφυγή διεξαγωγής πολλών αγώνων στις ίδιες ημερομηνίες, αλλά και για πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των οδηγών, την ενημέρωση των πολιτών.

Τώρα, αυτή η συνεργασία αναμένεται να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Ρεπορτάζ του TotalRacing.gr και του Δημήτρη Βούρδα αναφέρει πως οι δύο διοργανώτριες αρχές συζητούν για την διεξαγωγή ενός κοινού αγωνιστικού τριημέρου, στην ίδια πίστα, τις ίδιες μέρες, μέσα στο 2021.

Οι δύο πίστες που έχουν προταθεί για τη φιλοξενία αυτού του υπερ-τριημέρου είναι εκείνη της Βαρκελώνης, και του Silverstone.

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως είναι βέβαιο πως οι δύο πλευρές θέλουν να δώσουν το μήνυμα της κοινής πορείας ως τα κορυφαία πρωταθλήματα πίστας στον πλανήτη.

Περισσότερα για το ζήτημα στο χθεσινό επεισόδιο του Total News Podcast: 

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles