Ταλαιπωρημένος, αλλά και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των κατατακτήριων ο Petrucci

Η ίωση που ταλαιπωρεί τον Danilo Petrucci δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τρομερά τον αναβάτη της Ducati, με τον ίδιο να εμφανίζεται χαρούμενος με το αποτέλεσμα των κατατακτήριων στον αγώνα της πατρίδας του.

Αποστολή στο Mugello

Τόσο ίδιος, όσο και ο Marc Marquez ταλαιπωρούνται από ένα κρυολόγημα που φαίνεται να τους έχει καταβάλει σωματικά.

Όχι όμως και ψυχικά, αφού ο Ισπανός πήρε μία εξαιρετική pole position, ενώ ο Ιταλός ανέβηκε στην 3η θέση, και θα εκκινήσει από την πρώτη σειρά του grid, έξι θέσεις μπροστά από τον teammate του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρώτη σειρά, γιατί ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να δείξουμε τις δυνατότητες μας στις κατατακτήριες μετά τον πολύ καλό χρόνο το πρωί,» δήλωσε ο ‘Petrux’.

«Πριν βγούμε στην πίστα για το Q2, είχα ως στόχο έναν χρόνο στο 1:45,8 για να μπω στην πρώτη σειρά. Αυτό έγινε τελικά παρότι οι αναβάτες μπροστά μας ήταν αρκετά πιο γρήγοροι.

«Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα γιατί δεν είμαι στο 100% εξαιτίας του κρυολογήματος που έχω.

«Σήμερα μετά από κάποιους χρόνους ένιωθα αρκετά κουρασμένος, αλλά ο ρυθμός μας μοιάζει άκρως ανταγωνιστικός κι η υποστήριξη από τους ducatisti θα μου δώσει σίγουρα έξτρα ενέργεια. Θα είναι κρίσιμο να έχουμε καλή εκκίνηση και μετά θα δείξουμε τα χαρτιά μας στην πίστα.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Quartararo: Απίστευτες κατατακτήριες, έχουμε εξαιρετικό ρυθμό

Next Article

Rally Πορτογαλίας - 2η Μέρα - 2ο Loop: Δράμα με τον Tanak οριακά μπροστά

Related Posts