Τελείως διαφορετική η εικόνα της McLaren το 2018, λέει ο Brown

Την ριζική αλλαγή της εικόνας της McLaren για τη νέα σεζόν προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Zak Brown.

Το 2017 είδε την επιστροφή του κλασικού πορτοκαλί της McLaren στα μονοθέσιά της, σε μία προσπάθεια η ομάδα να βρει ξανά τις ρίζες της.

Παρόλα αυτά, με τον Brown να θέλει να δώσει μία ακόμα πιο φρέσκια εικόνα στην ομάδα του για το 2018, τα πράγματα θα αλλάξουν και πάλι, όπως τόνισε ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του:

«Το μονοθέσιο δεν θα μοιάζει με το περυσινό. Όλη η εταιρεία, η εικόνα της McLaren, πρόκειται να περάσει στο επόμενο επίπεδο και αυτό θα είναι κάτι το συναρπαστικό. 

«Γνωρίζουμε πώς θα είναι η εικόνα αρκετών ομάδων, αλλά ελπίζουμε πως ο κόσμος θα δει τη μεγαλύτερη αλλαγή εντός κι εκτός πίστας στη McLaren

Όσον αφορά τον χρωματισμό του νέου μονοθέσιου της ομάδας και το αν αυτό θα διατηρήσει το ‘papaya orange’, ο Αμερικανός δήλωσε:

«Θα υπάρχουν στοιχεία της ιστορίας μας, αλλά δεν έχουμε ολοκληρώσει το livery μας ακόμα, γιατί εξαρτάται εν πολλοίς κι από τους χορηγούς.»

Στον τομέα των χορηγιών, ο Brown ξεκαθάρισε πως αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα του Woking είναι ένας βασικός χορηγός, κι όχι ένας χορηγός επωνυμίας:

«Πράγματι χρειαζόμαστε έναν χορηγό αυτού του επιπέδου – το μόνο που έκανα είναι να αντικαταστήσω τον όρο ‘χορηγό επωνυμίας’ με αυτόν του ‘βασικού χορηγού’ και έχω κοιτάξει ποια είναι τα διαφημιστικά μας πλεονεκτήματα, τα οποία δεν βρίσκονται μόνο στο μονοθέσιο, αλλά και σε άλλες μορφές αγώνων στις οποίες συμμετέχουμε και σε πράγματα που χτίζουμε, και έχω εξετάσει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διαφημιστεί ο κόσμος της McLaren.

«Και πάλι χρειαζόμαστε έναν βασικό χορηγό, όχι έναν ‘χορηγό επωνυμίας’. Το ξέρω πως έχει να κάνει με τη σημειολογία, αλλά αφορά την προστασία του ονόματος της McLaren

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.