Τέλος στη δικαστική διαμάχη του Rossi με Ισπανίδα οπαδό

Add us as preferred source

Τέλος έλαβε η νομική διαμάχη μεταξύ του Velentino Rossi και μιας οπαδού, ο οποίος είχε ισχυριστεί πως ο Ιταλός του είχε επιτεθεί στον αγώνα της Valencia.

Συγκεκριμένα ο αναβάτης της Yamaha κατηγορήθηκε πως έσπρωξε σκόπιμα την Ana Cabanillas, τον Νοέμβριο στο GP της Valancia.

Η Cabanillas αποφάσισε να ασκήσει δίωξη εναντίων του Rossi και σε πρώτη φάση υπόθεση ανατέθηκε στο δικαστήριο της πόλης Requena.

Ωστόσο, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, καθώς η Cabanillas δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει τη φύση της προσβολής που υπέστη από τον Rossi.

Συγκεκριμένα το Ανώτατο Δικαστήριο της Valencia ανέφερε πως η οπαδός αναφέρθηκε μόνο στους κακούς τρόπους του οδηγού της Yamaha, χωρίς να προσδιορίζει αν την κλώτσησε ή την έσπρωξε ούτε κάποια λέξη που της είπε.

Έτσι οι δικαστές κατέληξαν πως οι πράξεις του Ιταλού «δεν υποδεικνύουν πως θα μπορούσαν να αποτελούν εγκληματική ενέργεια».

Latest Podcast Undercut · E44 · 11/08/2026 · 67 min

The Undercut Redux #44: 2026 Mid-Season

Η ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν που έφερε τη νέα εποχή της Formula 1, είχε έναν βασικό πρωταγωνιστή και πολλές παραπληρωματικές ιστορίες, για ένα…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts