Θα ανακάμψει ο Rosberg σύμφωνα με τον Lowe

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Mercedes Paddy Lowe πιστεύει ότι ο Nico Rosberg θα ανακάμψει από την έλλειψη γύρων που είχε στις ελεύθερες δοκιμές σήμερα στο Silverstone, και τα δεδομένα από το Lewis θα τον βοηθήσουν.

Ο Rosberg αναγκάστηκε να μην συμμετάσχει στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του Βρετανικού Grand Prix εξαιτίας διαρροής νερού, επειδή η ομάδα δεν μπορούσε να βρει την πηγή του προβλήματος.

«Αυτό δεν είναι καλό για τον Nico, τον καθυστερεί.» δήλωσε ο Lowe. «Δεν έκανε δοκιμές σήμερα.»

«Όσων αφορά την γενική δουλειά της ομάδας, ο Lewis έκανε φανταστική δουλειά στο FP2, χρησιμοποιώντας την μαλακή και την μεσαία γόμα της Pirelli με πολλά και λίγα καύσιμα. Έχουμε τα δεδομένα και για τις κατατακτήριες και για τον αγώνα που θα είναι διαθέσιμα και για τους δύο οδηγούς. Πιστεύω ο Nico θα βοηθηθεί από τα δεδομένα του Lewis.»

«Όταν ξεκινήσει το FP3, ο Nico σίγουρα θα βρει ρυθμό σίγουρα και θα προετοιμαστεί πριν τις κατατακτήριες.»

«Είδατε πως τα πήγε την προηγούμενη βδομάδα στην Αυστρία, βγήκε στην πίστα και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο σε όλα τα σέκτορ αμέσως μετά το ατύχημα που είχε στο FP3. Έχει αυτή την ικανότητα.»

«Όπως είδαμε στο FP1 σήμερα υπήρχε μία μικρή μάχη ανάμεσα μεταξύ του Nico και του Lewis που ήταν πολύ συναρπαστική να τους βλέπει να ανταλλάσουν την πρώτη θέση με μερικούς πάρα πολύ καλούς χρόνους.»

Για το τεχνικό πρόβλημα που υπήρχε στο μονοθέσιο του Rosberg, ο Lowe δεν ξέρει τι φταίει.

«Δεν ξέρουμε ακριβώς, για να είμαι ειλικρινής,» δήλωσε. «Λύσαμε όλο το μονοθέσιο για να το βρούμε. Υπήρχε μία μικρή διαρροή νερού και εμφανίστηκε λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία.»

«Ελπίζαμε να καταφέρουμε να λάβουμε μέρος, χωρίς να το επισκευάσουμε, γιατί ήταν πολύ μικρή διαρροή, αλλά στο τέλος πήραμε την απόφαση να προστατεύσουμε τον κινητήρα, γιατί υπήρχε μία μικρή πιθανότητα να προκληθεί ζημιά.»

«Είναι ο κινητήρας της Παρασκευής, έτσι δεν είναι ο κινητήρας που θα ξανά αγωνιστούμε αυτή την σεζόν, αλλά μπορεί αν είναι αν αναγκαστούμε να το κάνουμε. Δεν θέλαμε να προκαλέσουμε ζημιά τώρα.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Η Ferrari έκανε την καλύτερη επιλογή

Next Article

Δεν θα έφευγε ποτέ από την Force India ο Perez, λέει ο Mallya

Related Posts