Θα μείνει στην ιστορία η φετινή χρονιά, δηλώνει ο Wolff

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, θεωρεί ότι η φετινή σεζόν θα μείνει στην ιστορία για τις μάχες που θα προσφέρει και οι θεατές τα επόμενα χρόνια θα την θυμούνται ως μία από τις θρυλικές σεζόν στην ιστορία της Formula 1.

Το 2018 έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς από την άποψη του θεάματος και του σασπένς, με τρεις αγώνες αρκετά ενδιαφέροντες, και με αποκορύφωμα το Κινεζικό GP.

Με βάση όσα έγιναν ως τώρα και με δεδομένο ότι Mercedes, Ferrari και Red Bull είναι πολύ κοντά σε απόδοση, ο Wolff φρονεί πως το 2018 μπορεί να μείνει στη ιστορία:

«Η σεζόν του 2018 αναμένεται να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία των αγώνων που αγαπάμε. Τρεις ομάδες μάχονται για νίκες. Έχουμε δει συναρπαστικούς αγώνες με οριακές προσπεράσεις – τα πιο γρήγορα μονοθέσια στην ιστορία της F1, που τα οδηγούν μερικοί από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία του αθλήματος.

«Μέχρι τώρα, αυτή η χρονιά έχει όλα τα συστατικά για μία θρυλική χρονιά της F1 – μία σεζόν που οι θεατές που θα θυμούνται και θα χαμογελούν τα επόμενα χρόνια.

«Δεν είναι μόνο οι θεατές από το σπίτι ή από την πίστα που ενθουσιάζονται – αισθανόμαστε και εμείς το ίδιο. Και ξέρουμε ότι έχουμε μία μεγάλη πρόκληση στα χέρια μας.

«Και η Red Bull και η Ferrari θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μας νικήσουν. Τα μονοθέσια τους, οι ομάδες τους, οι οδηγοί τους – όλοι αυτοί λειτουργούν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και θα συνεχίσουν να μας πιέζουν.

«Κάθε μέλος της ομάδας μας μπήκε στο άθλημα για αυτές τις στιγμές.»

Η γερμανική ομάδα δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα την φετινή χρονιά, αφού στους πρώτους τρεις αγώνες δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη, σε αντίθεση με την Ferrari που έχει δύο και την Red Bull που έχει μία.

«Πέρυσι δώσαμε μία σκληρή μάχη με την Ferrariδήλωσε ο Αυστριακός. «Αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ένταση που έχουν οι μάχες φέτος. Αυτές οι προκλήσεις δεν αρέσουν σε όλους, αλλά εμείς τις λατρεύουμε.»

 

 

Πηγή: bbc.com

Διαβάστε το έβδομο τεύχος του TotalMAG

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.