Η Repsol Honda επιβεβαίωσε πως ο Jorge Lorenzo πήρε την έγκριση των γιατρών και θα αγωνιστεί κανονικά στο προσεχές Grand Prix στο Silverstone.

Οι πολλαπλοί τραυματισμοί (και ειδικά αυτός στο Assen) άφησαν τον Ισπανό αναβάτη μακριά από τις πίστες για τέσσερα Grand Prix, προτού κριθεί ικανός να αγωνιστεί για το προσεχές τριήμερο επί βρετανικού εδάφους.

Όσο έμενε μακριά από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο 3 φορές πρωταθλητής είχε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Honda, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τη Ducati για μία θέση στην Pramac ενόψει 2020.

Ωστόσο, προ ημερών ενημέρωση το HRC πως θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά, όπως προβλέπεται από το συμβόλαιό του, και η επιστροφή του στο Silverstone έρχεται ως επιστέγασμα αυτή της απόφασης.

Ο ίδιος δήλωσε ενόψει της επανόδου του:

«Είναι πολύ καλό να επιστρέφω με την Repsol Honda, πάει καιρός από το Assen.

«Θα ήθελα να επιστρέψω νωρίτερα, αλλά η φύση του τραυματισμού που είχα σήμαινε πως έπρεπε να πάρω τον χρόνο μου.

«Όσο ήμουν μακριά από τις πίστες, δούλευα όσο πιο σκληρά μπορούσα για να είμαι έτοιμος για το Silverstone, αλλά ξέρω ότι θα χρειαστεί χρόνος για να έρθω σε ρυθμό.

«Είμαι χαρούμενος και έτοιμος να γυρίσω στην ομάδα ώστε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που ξέρουμε ότι μπορούμε να πάρουμε.»

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X