Θέλει να παραμείνει αναμειγμένος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ο Rosberg

Ο Nico Rosberg εξέφρασε την επιθυμία του να εμπλακεί ποικιλοτρόπως με τον μηχανοκινήτο αθλητισμό – ακόμα και να επιστρέψει στην Formula 1 για να βρίσκεται κοντά σε νέους οδηγούς.

Ο περυσινός πρωταθλητής δεν αποκλείει το γεγονός να αναμειχθεί στα δρώμενα της F1 ως επικεφαλής ομάδας και δεν μετανιώνει που έφυγε από το άθλημα μετά την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου.

«Ψάχνω νέους τρόπους και είμαι θετικά χαλαρός με αυτό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Θέλω να ασχοληθώ με τους αγώνες με όποια ιδιότητα και αν είναι,» είπε ο Rosberg στη Sport Bild.

«Αλλά δεν θα επιστρέψω ως οδηγός με τίποτα. Είμαι ευγνώμων ακόμα κι αν η ζωή μου ήρθε πάνω-κάτω από την αποχώρηση μου από το άθλημα. Αλλά ακολούθησα την καρδιά μου και είμαι απόλυτα χαρούμενος που έκλεισα την καριέρα μου με τίτλο.

«Πέτυχα ό,τι στόχο είπε ότι θέλω να πετύχω. Τώρα η νέα μου ζωή θα είναι μία μεγάλη πρόκληση. Θέλω να πετύχω. Αλλά τώρα μπορώ να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω και, πλέον, όχι σαν οδηγός».

Παράλληλα, ο Γερμανός τόνισε ότι δεν θα ήταν αρνητικός απέναντι στο ενδεχόμενο να διευθύνει μία ομάδα: «Δεν θα πω όχι. Τα πάντα είναι πιθανά. Όμως, αυτή τη στιγμή κατά κύριο λόγο εργάζομαι σε κοινωνικά προγράμματα για να βοηθήσω τα παιδιά και τους λιγότερο προνομιούχους. Θέλω να δώσω κάτι πίσω. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Ψάχνω για ένα project, όπου θα μπορώ να δώσω ολόκληρη την καρδιά μου σε αυτό.

«Υπάρχουν κι άλλες πιθανότητες. Η μία από αυτές, για παράδειγμα, θα ήταν να βοηθήσω άλλους οδηγούς να πετύχουν, ίσως ως σύμβουλος ή σε κάποια διοικητική θέση.»

Πηγή: Motorsport.com

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify