Θέλει να παραμείνει στην M-Sport o Ott Tanak

Ο Ott Tanak εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο δυναμικό της M-Sport και την νέα χρονιά καθώς ξέρει ότι μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα.

Η Toyota θέλει τον Tanak για το 2018, ωστόσο, δεν θα κοιτάξει το οικονομικό κομμάτι αλλά το που θα έχει την καλύτερη δυνατή θέση ώστε να παλέψει για το πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια.

«Έχω αυτά που μου χρειάζονται στην M-Sport. Η προτεραιότητα είναι το σπορ. Θέλεις να νικάς και θες να βρίσκεσαι στην καλύτερη δυνατή θέση.

«Πρέπει να κοιτάξω το μέλλον και να αποφασίσω που θα έχουμε την καλύτερη θέση.

«Ξέρω την M-Sport πολύ καλά, ξέρω τους ανθρώπους και πως δουλεύουν και εγώ εξέλιξα αυτό το νέο αυτοκίνητο και οδηγείται όπως θέλω.

«Υπάρχουν ακόμα ανοιχτές επαφές με άλλες ομάδες και θέλω να κλείσω την συμφωνία όσο γίνεται πιο νωρίς.»

Ο Εσθονός τόνισε το πόσο ανταγωνιστικό είναι το Fiesta σε όλους τους αγώνες, κάτι που του έχει επιτρέψει να βρίσκεται τρίτος στην βαθμολογία των οδηγών και να διεκδικεί το πρωτάθλημα.

«Προς το παρών φαίνεται ότι το αμάξι που έχουμε τώρα είναι πολύ δυνατό, πιστεύω, ένα από τα πιο ουδέτερα αυτοκίνητα που είναι ανταγωνιστικό παντού.

«Έχουμε δει μερικά αυτοκίνητα να είναι ανταγωνιστικά σε συγκεκριμένους αγώνες, αλλά δεν είναι δυνατά παντού όπως είναι το δικό μας αμάξι – αυτό είναι καλό για το μέλλον.

«Το πλάνο είναι να παλέψω για το πρωτάθλημα. Εντάξει, είμαστε αρκετά κοντά φέτος και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στους τελευταίους τρεις αγώνες, αλλά θέλουμε να παλέψουμε και του χρόνου και τα επόμενα χρόνια.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles