Θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στις δοκιμές ο Vinales

Ο Maverick Vinales νιώθει έτοιμος να ξεκινήσει η σεζόν, ελπίζοντας να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στις δοκιμές.

Ο Ισπανός ήταν ο ταχύτερος και στις τρεις δοκιμές πριν την έναρξη της σεζόν, θέτοντας γερές βάσεις για το 2017 στη Yamaha.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε δει μόνο τι έγινε στις δοκιμές, αλλά σίγουρα νιώθουμε ανταγωνιστικοί. Βρήκαμε ένα καλό set-up σε όλα τα τεστ, σε όλες τις πίστες και νιώθουμε αρκετά ανταγωνιστικοί.

«Θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε όσα μάθαμε στις δοκιμές και θα παλέψουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εδώ. Όπως και να έχουν τα πράγματα, είμαι χαρούμενος, η ομάδα κάνει φανταστική δουλειά και νιώθω υπέροχα ως μέλος της. Τους ευχαριστώ θερμά, γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά κι αυτόν τον χειμώνα βελτίωσαν πολύ την μοτοσυκλέτα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί φανήκαμε και στις δοκιμές.»

Όσον αφορά τη μετάβασή του από τη Suzuki στη Yamaha φέτος, σχολίασε: «Ας πούμε πως το οδηγικό στυλ δεν άλλαξε πολύ, αλλά είναι δύσκολο γιατί είναι μία νέα ομάδα, με νέα άτομα – πρέπει να προσαρμόσεις τον τρόπο που δουλεύεις οπότε είναι δύσκολο, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Νιώθω έτοιμος να ξεκινήσω αμέσως και να ξεκινήσω το ίδιο δυνατά με τις δοκιμές.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Με ενδιαφέρον κοιτά τη Red Bull στην Αυστραλία ο Hamilton

Next Article

Τροποποιούν το σύστημα ανάρτησης Mercedes και Red Bull

Related Posts