Το αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα του Rally Αυστραλίας

Οι διοργανωτές του Rally Αυστραλίας αναδιαμόρφωσαν το πρόγραμμα του αγώνα, και περιμένουν την έγκριση της FIA.

Η πρόταση τους περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές, δύο εκ των οποίων υπεριειδικές, με τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα να μειώνονται στα 94.27 από τα αρχικά 324.53.

Οι ειδικές που, ίσως, αγωνιστούν τα πληρώματα είναι οι Destination NSW SS, υπερειδική μήκους 2.40 χλμ, η Raleigh, και αυτή υπερειδική μήκους 3.16 χλμ, και οι Graces και Allens μήκους 8.68 και 8.75 χλμ αντίστοιχα.

Οι αναγνωρίσεις των ειδικών αυτών αναμένεται να γίνουν την Τετάρτη.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης θα έχει αλλαγή ως προς την ειδική του Shakedown, που σχεδιάζεται να είναι η υπερειδική Destination NSW SS, που θα ξεκινήσει στις 09:01 τοπική ώρα, και ακόμα 2 περάσματα από την υπερειδική, ως την πρώτη και δεύτερη ειδική του αγώνα.

Την Παρασκευή αναμένεται να γίνουν 7 ειδικές διαδρομές, με 3 περάσματα από την Destination NSW SS, και 4 περάσματα από την ειδική Raleigh,

Το Σάββατο 8 ειδικές, με 2 περάσματα από την Destination NSW SS, 3 περάσματα από την ειδική Graces, 2 περάσματα από την ειδική Raleigh και 3 περάσματα από την ειδική Allens.

Την Κυριακή θα γίνουν 4 ειδικές, 2 περάσματα από την Destination NSW, και 2 από την ειδική Raleigh.

Αυτό το νέο πρόγραμμα έχει αποσταλεί στην FIA για να πάρει έγκριση. Αν δεν πάρει την απαιτούμενη έγκριση τότε πιθανότατα ο αγώνας να ακυρωθεί.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Με μόλις 4 ε.δ. ενδέχεται να διεξαχθεί το Rally Αυστραλίας

Next Article

Ο Vettel μιλά για τις φετινές δυσκολίες της Ferrari: Στην αρχή εθελοτυφλούσαμε

Related Posts