Νέα χρονιά, νέα πράγματα και ήθη για το TotalRacing.gr, που προχωρά σε αλλαγές ουσίας, προς όφελος του παραγόμενου περιεχομένου.

Το 2019 έκλεισε ως μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές όσον αφορά την επισκεψιμότητα, αλλά και το περιεχόμενο, παραμένοντας ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, ειδικά ανάμεσα στα indy media.

Ωστόσο, για το 2020, ο τρόπος με τον οποίο θα δουλεύει το site, καθώς και το περιεχόμενο, θα υποστούν -απαραίτητες για τη βιωσιμότητά τους- τροποποιήσεις.

Ενδεχομένως να παρατηρήσετε μία σαφή μείωση στην ειδησεογραφία. Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δεν θα καλύπτονται τα σημαντικότερα νέα. Τα Total News Podcasts, που ήδη έχετε δείξει πως προτιμάτε για την ενημέρωσή σας, θα έχουν εβδομαδιαία συχνότητα και αυξημένη διάρκεια για την κάλυψη και τον σχολιασμό όλης της αγωνιστικής επικαιρότητας.

Έπειτα, θα υπάρξει συνολική εντατικοποίηση των podcasts ως μορφή ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ ημών και του κοινού. Θα προστεθούν σειρές (έρχεται έκπληξη στον τομέα του WRC), ενώ θα συνεχίσουν να υφίστανται και να σχολιάζουν τους αγώνες τα Race Podcasts.

Το ‘Show Biz‘ θα συνεχίσει να βγαίνει τις Τρίτες, αν κι η συχνότητά του θα είναι μεταβλητή ανάλογα τη θεματολογία.

Όσον αφορά τα γραπτά, θα συνεχίσουν τα γνωστά σε σας από το 2018 Power Rankings, με την προσθήκη εβδομαδιαίων εκδόσεων με τους τοπ 10 οδηγούς του εκάστοτε αγώνα.

Φυσικά, θα παραμείνουν ως έχουν τα reports για τη δράση κατά τη διάρκεια των αγώνων, όπως τα γνωρίζατε.

Τέλος, τα blogs κι οι αναλύσεις θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν στην συνολική ύλη του site, και με την προσθήκη εξωτερικών συνεργατών.

Σε αυτό το νέο βήμα, που στόχο έχει την εμβάθυνση της είδησης και την όσο το δυνατόν καλύτερη ανάγνωσή της, ζητούμε να μας στηρίξετε όπως το έχετε κάνει ήδη εδώ και 7 χρόνια.

Ας έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά!

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X