Το αφεντικό της Toro Rosso, Franz Tost, είναι πεπεισμένο πως ο Daniil Kvyat έχει αποκτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση, μετά την επιστροφή του στην πρώτη δεκάδα στον αγώνα της Σιγκαπούρης.

Μετά από μία σειρά απογοητευτικών αγώνων, ο Kvyat βοήθησε την ομάδα του να αποκτήσει σημαντικούς βαθμούς στον αγώνα της Marina Bay.

Ύστερα από την εξαιτερική άμυνα απέναντι στον Verstappen, o Tost δεν έχει καμία αμφιβολία πως ο Ρώσος έχει επανέλθει στα επίπεδα που ο ίδιος επιθυμεί και μπορεί να αποδώσει.

«Το να επανέλθει στα κανονικά επίπεδα οδήγησης ήταν πολύ σημαντικό και νομίζω έκανε μερικά βήματα προόδου.»

Παρόλο που ο Τοst ήλπιζε πως η ομάδα του θα κατακτήσει περισσότερους πόντους, τελικά περιορίστηκαν στην 9η θέση του Kvyat, μετά το ατύχημα της εκκίνησης του Carlos Sainz με τον Nico Hulkenberg.

O Tost πρόσθεσε: «Ο Daniil έκανε έναν φανταστικό αγώνα. Επανήλθε δυνατός και πάλεψε πολύ καλά με τον Alonso και εναντίων του Μax. Αμύνθηκε εξαιρετικά αλλά στο τέλος δεν μπορούσε να περάσει τον Perez, καθώς ήταν πολύ αργός στην ευθεία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν καθώς έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και πήρε μερικούς βαθμούς, περίμενα παραπάνω, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν θετικά

Ο Tost αναγνωρίζει πως η Toro Rosso θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να κατακτήσει πόντους στο μέλλον, καθώς η μονάδα ισχύος του 2015 της Ferrari υστερεί αρκετά έναντι των φετινών μονάδων.

Και παρόλο που υπάρχουν αμφιβολίες για την 2η έκδοση του μονοθεσίου που υπάρχει από την Γερμανία, ο Tost υποστήριξε πως δεν έχει παράπονα από τους μηχανικούς της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X