Το TotalRacing.gr γίνεται χορηγός επικοινωνίας του πρωταθλήματος F1 της F1aXion

Το TotalRacing.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την F1aXion, αφού πλέον θα είναι ο αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του πρωταθλήματος της Formula 1.

Η F1aXion διοργανώνει την 10η σεζόν του πρωταθλήματος Formula 1, κάνοντας παράδοση τον θεσμό στο racing game του rFactor 2.

Δέκα ομάδες (Mercedes, Ferrari, Red Bull, Renault, Haas, McLaren, Force India, Sauber, Toro Rosso και Williams), 20 οδηγοί, 18 αγώνες. ‘Sim racing as real as it gets’ – αυτό είναι το μότο της F1aXion, κι αυτό πρεσβεύει και με αυτή τη χρονιά, που ξεκίνησε στο GP Αυστραλίας, για να ολοκληρωθεί στις 10 Ιουνίου 2019, στο Άμπου Ντάμπι.

Σε αυτή τη σεζόν, το TotalRacing.gr θα είναι ο χορηγός επικοινωνίας του θεσμού, καλύπτοντας κάθε αγώνα, με κείμενα, υλικό στα social media, ενώ θα είναι παρόν και στο σχολιασμό των Grand Prix.

Ο κόσμος των esports είναι συνεχώς αναπτυσσόμενος, κι ως TotalRacing.gr επιθυμούμε να γίνουμε αρωγοί μία ήδη επιτυχημένης και δοκιμασμένης συνταγής – μίας εκ των κορυφαίων για τα ελληνικά δεδομένα.

Περισσότερες πληροφορίες για την F1aXion μπορείτε να βρείτε στο site: https://f1axion.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/F1aXion

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
16
Shares
Previous Article

Θέματα διαχείρισης αφήνουν πίσω τη McLaren, δηλώνει ο Brown

Next Article

Βελτίωση της απόδοσης της Ferrari ζητάει ο Vettel για το 2019

Related Posts