Δεν θα ζητήσει team orders στο πρώτο μισό της σεζόν ο Ogier

Ο Sebastien Ogier δεν θα ζητήσει από την Toyota για ειδική μεταχείριση από την αρχή της σεζόν, καθώς πιστεύει ότι όλοι αξίζουν ίσες ευκαιρίες.

Ο Ogier θα βρεθεί σε τρίτη διαφορετική ομάδα μέσα σε τρία χρόνια, μεταβαίνοντας στην Toyota το 2020.

Οι άλλοι δύο οδηγοί της Ιαπωνικής ομάδας θα είναι και αυτοί νέοι στο team, αφού ο Ott Tanak πήγε στην Hyundai, ενώ τις θέσεις των Jari-Matti Latvala και Kris Meeke πήραν οι Elfyn Evans και Kalle Rovanpera.

Στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Ogier τόνισε πως θέλει να εστιάσει στον εαυτό του και να πάρει το μέγιστο τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του, αλλά ίσως η στρατηγική αυτή αλλάξει στο δεύτερο μισό της σεζόν:

«Η προσέγγιση μου στην αρχή της σεζόν δεν είναι να σκέφτομαι πως μπορούν να με βοηθήσουν οι teammates μου, ο στόχος μου είναι να εστιάζω στον εαυτό μου και να κάνω την δουλειά μόνος μου – αυτό είναι το πιο σημαντικό.

«Και για τα υπόλοιπα, δεν έχω ζητήσει ποτέ στην αρχή της σεζόν να έχω ειδική μεταχείριση, όλοι δικαιούμαστε τις ίσες ευκαιρίες στην αρχή της σεζόν.

«Ανάλογα με το τι θα συμβεί μέσα στην χρονιά, η στρατηγική μπορεί να αλλάξει στο δεύτερο μισό. Αλλά στο πρώτο μισό πρέπει να εστιάσουμε στους εαυτούς μας και να πάρουμε το μέγιστο για την ομάδα,» πρόσθεσε ο Γάλλος πρωταθλητής.

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

«Πολύ κοντά» στο να βρισκόταν η Porsche στο grid της F1

Next Article

Η επίτευξη στόχων ήταν σημαντική για τις σχέσεις της Red Bull με τη Honda

Related Posts