Τρίτο χειρουργείο για Marquez, έως και 6 μήνες εκτός δράσης!

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε για τρίτη φορά ο Marc Marquez, ο οποίος πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Μέχρι κι έξι μήνες μπορεί να διαρκέσει η αποθεραπεία του!

Η επιστροφή του Marc Marquez στην ενεργό δράση θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο, καθώς ο Ισπανός πολυπρωταθλητής του MotoGP χειρουργήθηκε για τρίτη φορά στο τραυματισμένο του δεξί χέρι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του HRC, που επιβεβαίωσε την διεξαγωγή της επέμβασης, ο Marquez θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία, με στόχο να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της σεζόν.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναβάτης της Repsol Honda αναμένεται να απουσιάσει για μεγαλύτερο διάστημα, με τον πλήρη χρόνο αποθεραπείας να εκτιμάται από τους τέσσερις εώς τους έξι μήνες! Αυτό καθότι μέχρι στιγμής το σώμα του δεν έχει καταφέρει να αποκαταστήσει στο επιθυμητό επίπεδο τη ζημιά στοv σπασμένο του βραχίονα.

Για αυτό ο Marquez υποβλήθηκε σε μία ειδική επέμβαση, κατά την οποία ένα κατάπλασμα από αίμα και μυελό, το οποίο προέρχεται από τον μηρό του αναβάτη, τοποθετείται στο σημείο του κατάγματος, ώστε να βοηθήσει στην ταχύτερη αποκατάσταση της ζημιάς. Παράλληλα τοποθετήθηκε μία νέα πλάκα τιτανίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τα περασμένα χειρουργεία, αυτό έγινε στη Μαδρίτη και μάλιστα από διαφορετική ομάδα γιατρών σε σχέση με τις προηγούμενες, καταδεικνύοντας τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης από τα πρώτα χειρουργεία.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Rally Monza - 1η Μέρα: Πρωτοπόρος ο Ogier, δύσκολο ξεκίνημα για Evans

Next Article

Neuville: Είμαι απογοητευμένος για όλη την ομάδα

Related Posts