Ως μια ξεχωριστή ευκαιρία για το μέλλον του θεωρεί την προβίβαση του στην ομάδα της Red Bull o Max Verstappen.

Ο 18χρονος Ολλανδός θα πάρει τη θέση του Daniil Kvyat στη Red Bull από το Ισπανικό Grand Prix, καθώς η διοίκηση των Ταύρων αποφάσισε την ανταλλαγή θέσεων ανάμεσα στους 2 οδηγούς μετά τα συμβάντα και την απόδοση του Kvyat στο Ρωσικό Grand Prix.

Έτσι ο Verstappen αναμένεται να πετάξει μέσα στην εβδομάδα για το εργοστάσιο της Red Bull στο Milton Keynes, όπου και θα έχει την διαμόρφωση της θέσης του στο cockpit και θα ξεκινήσει τη δουλειά στον προσομοιωτή της RB12.

Με δηλώσεις που έκανε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Verstappen ανέφερε: “Το επόμενο βήμα στην σχετικά σύντομη καριέρα μου είναι μια μοναδική ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω την Red Bull Racing και τον Δρ. Helmut Marko για την πίστη που έχουν σε μένα. 

“Θα έχω την ευκαιρία να μάθω πάρα πολλά από μια κορυφαία ομάδα, όπως είναι η Red Bull Racing. Επίσης περιμένω να δουλέψω μαζί με έναν από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους οδηγούς στο grid, τον Daniel Ricciardo.”

Επίσης, στις δηλώσεις του ο Verstappen δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα της Toro Rosso για τη βοήθειά τους, τις περασμένες σεζόν: “Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά όλους τους ανθρώπους της Toro Rosso για τη σκληρή δουλειά τους.

“Όλοι τους στο εργοστάσιο της Faenza και κυρίως ο Franz Tost έχουν κάνει μια εκπληκτική δουλειά, που έχει βοηθήσει όσο τίποτε άλλο την καριέρα μου. Είχαμε μια φανταστική συνεργασία.

“Πλέον, στην Red Bull Racing, θα κάνουμε τα πάντα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους πρώτους μου γύρους με την RB12 Tag Heuer, την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη. Δεν μπορώ να περιμένω για να ζήσω αυτή τη μοναδική στιγμή.”

Από τη πλευρά του ο επικεφαλής της ομάδας της Toro Rosso δήλωσε για την επιστροφή του Daniil Kvyat στην ομάδα του: “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με το να καλωσορίσουμε τον Daniil στην Faenza και προσδοκούμε σε μια πετυχημένη σεζόν με αυτόν στην ομάδα μας.”

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X