Μετά την πρώτη του επαφή με την Red Bull RB15 o Max Verstappen παραδέχθηκε ότι η συνεργασία Red Bull και Honda θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να αποδώσει τα μέγιστα.

Σήμερα η Red Bull παρουσίασε το μονοθέσιο για το 2019, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας με την Honda. Επίσης σήμερα έγινε και το πρώτο shakedown της RB15, με τον Max Verstappen να την οδηγεί στην πίστα του Silverstone.

Σε βίντεο που ανέβασε στα Social Media της η Red Bull, ο Verstappen δήλωσε για την συνεργασία με την Honda: «Περιμένουμε πολλά.

«Είμαστε όλοι θετικοί, αλλά θα χρειαστεί λίγο χρόνο. Δεν γίνεται να είναι να είναι από τον πρώτο αγώνα τέλειο,» δήλωσε ο Verstappen.

«Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που σαν ομάδα θα κάνουμε λάθη ή τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλουμε. 

«Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι η ομάδα και η Honda πιέζουν σκληρά για να προχωρήσουν την εξέλιξη. 

«Αυτή την στιγμή είμαι πολύ αισιόδοξος, αλλά και ρεαλιστής. 

«Ο χρόνος θα δείξει πως θα αποδώσουμε.»

Η εμπειρία του νέου μονοθεσίου στον προσομοιωτή άφησε θετικές εντυπώσεις στον Verstappen, ο οποίος περιμένει να δει πως αντιδρά το νέο του μονοθέσιο σε πραγματικές συνθήκες, το οποίο θα δοκιμάσει στις χειμερινές δοκιμές που ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα.

«Αυτό που ανυπομονώ είναι να ξεκινήσει η σεζόν για να δω πως θα λειτουργήσει όλη η ομάδα σε συνεργασία με την Honda, και πως θα αποδώσει ο κινητήρας με αυτό το σασί.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος μόνο και μόνο από τον νέο κινητήρα.

«Θέλω να νιώθω πως είναι όταν ανεβάζεις ταχύτητα, όταν κατεβάζεις, πως είναι η οδηγησιμότητα, πόση δύναμη υπάρχει.

«Από εκείνο το σημείο ξεκινάς να δουλεύεις μαζί με το μονοθέσιο και βλέπεις τι μπορείς να βελτιώσεις,» πρόσθεσε ο Ολλανδός.

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles