Ο Sebastian Vettel στάθηκε στην κουβέντα που γίνεται για τις εντολές της Ferrari μετά από κάθε αγώνα, τονίζοντας πως αυτό δεν βοηθά σε καμία περίπτωση την ομάδα του.

Στο Ισπανικό GP, η Scuderia έδωσε team orders δύο φορές, στο πρώτο stint υπέρ του Leclerc και στο δεύτερο υπέρ του Vettel.

Ο Γερμανός μίλησε για τη στρατηγική της ομάδας και ειδικά για εκείνη του Leclerc, που έχασε την ευκαιρία για ένα καλύτερο πλασάρισμα εξαιτίας του Αυτοκινήτου Ασφαλείας:

«Ο Charles ήταν σε διαφορετική στρατηγική και με το αυτοκίνητο ασφαλείας προφανώς αυτή καταστράφηκε. Νομίζω πως προσπαθήσαμε να δουλέψουμε μαζί όσο πιο πολύ μπορούσαμε, αλλά φυσικά κάθε φορά που προσπαθούμε να κάνουμε κάτι υπάρχει πολλή συζήτηση μετά η οποία δεν βοηθάει στο να αντιδράμε επί τόπου.»

Όσο για το πρωτάθλημα, ο Vettel εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, παρά το πέμπτο συνεχόμενο 1-2 της Mercedes σε ισάριθμους αγώνες:

«Πιστεύω πως σε αυτό το σημείο κανείς δεν κοιτάει το πρωτάθλημα από τόσο νωρίς, πρέπει να πηγαίνεις από αγώνα σε αγώνα. Θα δούμε. Είναι προφανώς ένα απογοητευτικό Σ/Κ για εμάς. Ελπίζαμε να είμαστε πολύ πιο γρήγοροι. Τώρα δεν είμαστε τόσο. Νομίζω όμως ότι μπορούμε να επιστρέψουμε από εδώ που είμαστε τώρα.»

Πηγή: racefans.net

Επιμέλεια: Ευαγγελία Λώλου, Δημήτρης Μπίζας

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles