Δικαιολόγησε το team radio για τους V12 o Vettel

Ο Sebastian Vettel μίλησε για το team radio που βγήκε στον αέρα μετά την εγκατάλειψη του στο Ρωσικό Grand Prix και δικαιολόγησε την έκκλησή του για επιστροφή των V12 κινητήρων στην Formula 1.

Λίγες στιγμές μετά την απροσδόκητη εγκατάλειψή του, μετά από αστοχία του MGU-K στον αγώνα της Κυριακής στο Σότσι, ο Vettel ακούστηκε να λέει εκνευρισμένος στην ενδοεπικοινωνία τη φράση: «Φέρτε πίσω τους V12 κινητήρες».

Αυτό προκάλεσε αρκετές εντυπώσεις, με τον Γερμανό να ρωτάται σε μία εκδήλωση της Ferrari για την αντίδρασή του. Ο ίδιος δικαιολόγησε τα όσα είπε, αναφέροντας πως είχε αρκετή πικρία εκείνη τη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Προφανώς δεν έχουμε επιλογή να επιστρέψουμε σε αυτούς τους κινητήρες. Οι σημερινές μονάδες ισχύος είναι αρκετά πολύπλοκες και από μηχανολογικής πλευράς πάρα πολύ εντυπωσιακές, αλλά κι εγώ έχω προφανέστατα τη δική μου άποψη στο θέμα. Δεν νομίζω ότι αυτοί οι κινητήρες έχουν πολλά θετικά για εμάς στην οδήγηση αλλά και για τους θεατές.

«Αναφορικά με το team radio, εκείνη τη στιγμή έβγαλα αρκετή πικρία, γιατί μέχρι εκείνο το σημείο είχα οδηγήσει πολύ καλά κι έμοιαζε να είναι ένα σπουδαίο απόγευμα. Η πρώτη αντίδραση μετά από μια αστοχία του αυτοκινήτου και μία εγκατάλειψη δεν είναι πάντα η πιο χαρούμενη.»

Πηγή: espnf1.co.uk

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Πώς μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής ο Marquez στην Ταϊλάνδη

Next Article

Show Biz (ep.02): Το πρόβλημα της Ferrari είναι πρόβλημα νοοτροπίας

Related Posts