Απογοητευμένοι στην Williams από την τρίτη θέση

Add us as preferred source

Η ομάδα της Williams τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών το 2015 και οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι απογοητευμένοι από αυτό το γεγονός.

Η ομάδα από το Grove, κατέκτησε συνολικά τέσσερα βάθρα μέσα στη σεζόν, με τους δύο οδηγούς της ομάδας να κατακτούν από δύο τρίτες θέσεις, μαζεύοντας συνολικά 257 πόντους.

Τα αποτελέσματα φανερώνουν μία μικρή πτώση σε σχέση με το 2014, όπου η ομάδα είχε εννιά παρουσίες στο βάθρο και 320 βαθμούς συνολικά.

Η Claire Williams, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της F1 πως είναι αναγκαίο η Βρετανική ομάδα να βελτιωθεί μέσα στο 2016.

“Πιστεύω πως είναι κατανοητό ότι υπάρχει μία αίσθηση απογοήτευσης για την τρίτη θέση της Williams.Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες και να παλεύουμε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.”, δήλωση η υπεύθυνη της ομάδος.

“Έχουμε δουλέψει σκληρά τα τελευταία δύο χρόνια για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή.Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στον πυρήνα της ομάδας και ευτυχώς πολλές από αυτές αποδίδουν.”

“Έχουμε κάνει μερικά λάθη φέτος, τα οποία είναι ορατά σε όλους.Χρειαζόμαστε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωη για να σιγουρευτούμε ότι δεν θα επαναλάβουμε αυτά τα λάθη μέσα στο 2016.”

Latest Podcast Undercut · E51 · 26/10/2026 · 61 min

The Undercut Redux #51: Η κούπα του δικαίου

Μπορεί η κατάκτηση του τίτλου να μην ήρθε για τον Kimi Antonelli στο Τέξας, όμως ο Ιταλός έχει αγκαλιάσει τον παγκόσμιο τίτλο και το κάνει,…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts