Χάνει το Rally Φινλαδίας ο Sordo, ο Abbring στην θέση του

Ο εργοστασιακός οδηγός της Hyundai Dani Sordo θα χάσει το Rally Φινλανδίας, με τον Kevin Abbring να είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Sordo, που είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας των οδηγών, έπαθε κάταγμα σε έναν σπόνδυλο σε έξοδο που είχε κατά την διάρκεια δοκιμών για τον αγώνα.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Michel Nandan δήλωσε ότι η απόφαση να μην αγωνιστεί στην Φινλανδία ο Sordo «ήταν από κοινού», έτσι ώστε ο Ισπανός να έχει αναρρώσει πλήρως για το Rally Γερμανίας – η χώρα μου έχει πάρει την μοναδική του νίκη μέχρι τώρα.

«Ο Dani αναρρώνει καλά από τον τραυματισμό του και κάνει καλή πρόοδο,» δήλωσε ο Nandan. «Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναρρώσει πλήρως έτσι πήραμε από κοινού την απόφαση να μην αγωνιστεί στην Φινλανδία.»

«Αυτό θα του επιτρέψει να είναι εντελώς έτοιμος για το Rally Γερμανίας στα μέσα Αυγούστου.»

«Μετά από ενδελεχή έρευνα στο αυτοκίνητο, βρήκαμε το τεχνικό πρόβλημα που προκάλεσε την έξοδο του Sordo. Τα συγκεκριμένα μέρη ερευνώνται και ήδη έχουμε πάρει μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί.»

Ο δοκιμαστής οδηγός της Hyundai Kevin Abbring θα αγωνιστεί με το i20 WRC με το νούμερο 20 στην Φινλανδία, κάνοντας την τρίτη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και την πρώτη του με το νέο i20.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Χειμερινές δοκιμές στην Μέση Ανατολή θέλει η Pirelli

Next Article

Μέχρι το 2021 σίγουρα οι δορυφορικές ομάδες του MotoGP

Related Posts