Χαρούμενοι με το αποτέλεσμα στο Rally Μόντε Κάρλο στην Toyota

Χαρούμενοι είναι οι άνθρωποι της Toyota με το αποτέλεσμα στο Rally Μόντε Κάρλο, παρά τα προβλήματα με τις σπασμένες ζάντες.

Ο Εσθονός ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα του, αφού μετά τις δύο πρώτες ειδικές της Πέμπτης ήταν στην πρώτη θέση, ενώ την Παρασκευή πριν το κλατάρισμα είχε πέσει στην τρίτη. Το κλατάρισμα προήλθε από μία σπασμένη ζάντα, με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν 2 λεπτά, και να πέσει πίσω από τους Loeb και Latvala στην κατάταξη. Από το Σάββατο ανέκαμψε και κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση του βάθρου.

«Είμαι χαρούμενος. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε την Παρασκευή, αλλά δεν αγχωθήκαμε,» είπε ο Tanak.

«Από το Σάββατο κάναμε καλή δουλειά: ήμασταν ενάμιση λεπτό πίσω από τον Sebastien Loeb και τον Jari-Matti Latvala, αλλά και πάλι καταφέραμε να πάρουμε το βάθρο.»

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Toyota, Tommi Makinen, δήλωσε και αυτός ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της ομάδας στον πρώτο αγώνα της σεζόν, παρά τα προβλήματα με τις ζάντες.

Ο Tanak δεν ήταν ο μόνος από την ομάδα της Toyota που έχασε χρόνο από μία σπασμένη ζάντα, καθώς ο Kris Meeke έσπασε τρεις(!) χάνοντας κι αυτός πάρα πολύ χρόνο.

«Είχαμε καλή ταχύτητα εδώ, αλλά είχαμε μερικά τεχνικά προβλήματα με τις ζάντες,» δήλωσε ο Makinen.

«Αυτή ήταν η τρίτη μας συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό για εμάς και πολύ καλό για τα rally με τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές στο βάθρο.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles