Η McLaren ανακοίνωσε την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας της με την British American Tobacco, την εταιρεία καπνού που βρισκόταν στην F1 με δική της ομάδας την περίοδο 1999-2004.

Η ομάδα του Woking εξασφάλισε μία δυνατή χορηγία, που όμως δεν είναι γνωστό αν θα μπορεί να διαφημίσει στα μονοθέσιά της, αφού πρόκειται για την εταιρεία καπνού British American Tobacco.

O CEO της McLaren, Zak Brown, είπε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε την BAT στη McLaren και στηρίζουμε την προσπάθειά τους να φέρουν ουσιώδεις αλλαγές μέσω της καινοτομίας.

«Η αλλαγή της ατζέντας της BAT είναι σημαντική σε αυτήν την συνεργασία, και είμαστε χαρούμενοι που θα μοιραστούμε την τεχνική εμπειρία μας για να βοηθήσουμε σε αυτό.»

Ο επικεφαλής marketing της BAT, Kingsley Wheaton, δήλωσε με τη σειρά του:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και ενθουσιασμένοι σχετικά με αυτή τη νέα συνεργασία, που μας επιτρέπει να επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο τον ρυθμό με τον οποίο καινοτομούμε και μεταμορφωνόμαστε.

«Μας δίνει μία παγκόσμια πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορούμε να προβάλλουμε περισσότερο τα λιγότερο επικίνδυνα προϊόντα μας, όπως το Vype, το Vuse και τα glo brands. Σε τελική ανάλυση, η καινοτομία και η τεχνολογία θα μας στηρίξουμε στο να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο για τους καταναλωτές μας παγκοσμίως.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles