Υποτίμησαν τη Ferrari στη Mercedes, λέει ο Hamilton

Formel 1 – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Großer Preis von Singapur 2017. Lewis Hamilton Formula One – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Singapore GP 2017. Lewis Hamilton

O Lewis Hamilton γνώριζε από την αρχή ότι η Mercedes θα δυσκολευόταν στην πίστα της Σιγκαπούρης και περίμενε ότι η Red Bull θα είχε την ταχύτητα.

Ο οδηγός της Mercedes θα εκκινήσει στον αυριανό αγώνα από την 5η θέση, αφού στις κατατακτήριες σημείωσε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο και έκανε το καλύτερο που μπορούσε για να κατακτήσει μία καλύτερη θέση.

«Λοιπόν, γνωρίζαμε ότι θα ερχόμασταν εδώ και θα ήταν δύσκολα», δήλωσε ο Hamilton.

«Νομίζω ότι κάθε χρόνο ερχόμενοι εδώ είναι σχετικά δύσκολα για μας σε γενικές γραμμές, αλλά γνωρίζαμε ότι σήμερα θα ήταν δύσκολα. 

«Σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι η Ferrari θα ήταν τόσο ισχυρή όσο είδαμε, σκέφτηκα ότι η Red Bull θα ήταν τόσο γρήγορη, αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι.

«Πήρα οτιδήποτε μπορούσα από το μονοθέσιο. Τα έδωσα όλα, πραγματικά πίεσα στο όριο. Πήρα ό,τι μπορούσα».

Ο Βρετανός πιστεύει πως θα είναι δύσκολος και μακρύς ο αυριανός αγώνας για την Mercedes: «Είναι μία χάλια πίστα για προσπεράσεις, οπότε συνήθως είναι ένα μακρύ τρένο. Επομένως, πρόκειται να είναι δύσκολα.

«Η εκκίνηση είναι η ευκαιρία, η στρατηγική, το αυτοκίνητο ασφαλείας, ποιος ξέρει, αλλά αύριο πρόκειται να πρέπει να κάνουμε ένα μακρύ αγώνα.

«Είναι ένας μαραθώνιος, όχι ένα sprint, οπότε θα προσπαθήσουμε και θα εφαρμόσουμε αυτή τη μέθοδο αύριο».

Πηγή: crash.net

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Alonso - Στόχος ο διπλός τερματισμός στους βαθμούς

Next Article

Bottas - Είναι δεδομένο πως το μονοθέσιο δεν είναι αρκετά γρήγορο για το βάθρο

Related Posts