ΕΠΙΣΗΜΟ| Marussia| Παρουσιάστηκε η νέα MV01!

Η Marussia παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το 2012 σήμερα το πρωί , με την ομάδα να ολοκληρώνει και τα πρώτα τις χιλίομετρα με το νέο της μονοθέσιο σήμερα το πρωί στο Silverstone .

Η ομάδα έκανε τους πρώτους γύρους στην πίστα φυσικά με την γόμα τις Pirelli που είναι για τα διάφορα event όπως αυτό που γίνεται για σκοπούς διαφήμισης.

Η MV01 όπως είναι και το όνομά της είναι το δεύτερο μονοθέσιο που είδαμε έως τώρα που δεν έχει αυτό το άσχημο σκαλοπατάκι στο μπροστά μέρος του μονοθέσιου η άλλη ομάδα είναι η McLaren που παρουσίασε το δικό της μονοθέσιο σχεδόν ένα μήνα πριν.

Το αφεντικό της ομάδας Τζον Μπουθ,είπε,  ότι παρά τις τελευταίες εβδομάδες,που είχαν πρόβλημα με τις υποχρεωτικές δοκιμές πρόσκρουσης της FIA, τώρα  θα απολαμβάνουν κάθε λεπτό , θεωρώντας ότι έχουν πετύχει.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βάλλουμε στην πίστα την νέα  MR01 για πρώτη φορά σήμερα το πρωί», είπε ο Μπουθ. «Ήταν μια μακρά και απογοητευτική αναμονή για όλους στην ομάδα, αλλά μπορούμε πλέον να επανέλθει σε τροχιά – κυριολεκτικά – και να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για τον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Αυστραλία το επόμενο Σαββατοκύριακο

Αυτή ήταν η προ-τελευταία παρουσίαση για την φετινή χρονιά καθώς σήμερα είμαστε σε αναμονή και για την παρουσίαση του τελευταίου μονοθέσιο του Grid αυτό της HRT.

 

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Red Bull: Λίγα πράγματα σήμερα!

Next Article

Βλέπει τετράδα ο Novikov στο Μεξικό

Related Posts