Οι 5 δηλώσεις που μας έκαναν εντύπωση[2/6/2011-6/6/2011]

1.Michael Schumacher:“Θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος διπλή ζώνη DRS , θα είναι αρκετά ενδιαφέρων να δούμε τι θα συμβεί”[xrr rating=3/5]

O 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δείχνει να μην έχει πρόβλημα για την χρήση της διπλής ζώνης DRS που θα δούμε για πρώτη φορά φέτος στον Καναδά. Πολλοί ήταν οι οδηγοί που είπαν πως δεν τους αρέσει αυτό το πράγμα αφού στη πίστα του Καναδά δεν είναι δύσκολο να περάσεις κανονικά τον άλλο και τώρα με τα νέα τεχνολογικά βοηθήματα θα γίνει ακόμα πιο εύκολο να περάσεις και πιο δύσκολο να αμυνθείς. Και ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν μάχες που θα κρίνονται από το οδηγικό ταλέντο αλλά κρίνονται από τα μηχανήματα. Έτσι εμείς πιστεύουμε πως το 3 είναι στα 5 είναι αυτό που πρέπει να πάρει αυτή η δήλωση αφού όλες οι απόψεις είναι αποδεκτές .

 

2.Lewis Hamilton:” Ο Καναδάς μας βολεύει και μπορούμε να πάρουμε την νίκη”[xrr rating=4/5]

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στο Μόντε Κάρλο με πολλές επαφές , με πολλές εντάσεις εντός και εκτός πίστας επιστρέφει δριμύτερος και ελπίζει πως αυτό το Σαββατοκύριακο η τύχη του θα αλλάξει και πως θα μπορέσει να πάρει μια πολύ καλή θέση μιας και το Grand Prix του Καναδά ταιριάζει και στην McLaren. Η γνώμης μας είναι πως όντως ο Καναδάς είναι μια πίστα που ταιριάζει στην Mclaren και πως παράλληλα η πίστα είναι μια από τις αγαπημένες του Lewis Hamilton ο οποίος κέρδισε τον τελευταίο αγώνα που έγινε εκεί και έτσι τα 4 αστέρια είναι ότι πρέπει για την περίπτωση αυτή.

 

3.Paul Hembery:” Απίθανο το ένα pit-stop στον Καναδά”[xrr rating=3.5/5]

Ο διευθυντής του αγωνιστικού τομέα της Pirelli, Paul Hembery σε δήλωση του θεωρεί πως μια αντίστοιχη στρατηγική με αυτή στο Μονακό είναι απίθανη. Στο προηγούμενο Grand Prix του Μονακό είδαμε τον Vettel να κάνει μόνο ένα pit-stop, με την πολύ μαλακή γόμα να φαίνεται να είναι πολύ ανθεκτική. Η γνώμη μας είναι πως είναι σχεδόν απίθανο να έχουμε οδηγούς που να κάνουν μόνο 1 pit-stop αφού τα χαρακτηριστικά της πίστας του Μόντρεαλ είναι διαφορετικά από αυτά του Μονακό, αλλά επειδή μιλάμε για την F1 ποτέ μην λες ποτέ …ίσως δούμε την Sauber που χαιδέυει τα ελαστικά να κάνει 1 pit stop.

 

4.Max Mosley:“Η απόφαση να γίνει ο αγώνας στο Μπαχρέιν θα κοστίσει στην εικόνα του αθλήματος [Formula 1].”[xrr rating=5/5]

Ο πρώην πρόεδρος της FIA, Max Mosley θεωρεί πως  η απόφαση να αναπρογραμματιστεί το GP του Μπαχρέιν ύστερα από την ακύρωση του στο άνοιγμα της σεζόν ύστερα από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και τις εντάσεις στην χώρα της Μέσης Ανατολής . Εδώ είναι μια δύσκολη απόφαση για την FIA που από την μια μας αρέσει αφού η F1 θα διαρκέσει περισσότερο και από την άλλη δεν μας βρίσκει σύμφωνους αφού η ασφάλεια και η ειρήνη σε ένα κράτος είναι πάνω από τα αθλητικά Event .

 

5.Vijay Mallya:“Μια αληθινή πρόκληση να φτάσουμε την Sauber[xrr rating=3.5/5]

Στην φετινή σεζόν έαν σκευτεί κανείς θα δει πως υπάρχουν 4 κατηγορίες ομάδων Οι πρωτοπόρες,Οι καλές,Οι ομάδες της μέσης  και οι Αδύναμες ομάδες. Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν και οι Sauber με την Force India . Η πρώτη από αυτές τις δύο δείχνει να πηγαίνει καλύτερα αν και η Ινδική ομάδα είναι αρκετά κοντά. Ο πρόεδρος της Force India δήλωσε πώς ύπαρχει ακόμα πολύ δρόμος για να φτάσουν την Sauber . Η γνώμη μας είναι πως και οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά αλλά η Sauber έχει ένα προβάδισμα.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Το μονοθέσιο της Mercedes Gp το πιο θορυβώδες για το 2011

Next Article

J.Todt: "Το πρωτάθλημα θα έχει 20 αγώνες"

Related Posts