Κοντά στην εξαγορά της F1 η Liberty Media

GP BELGIO F1/2016 – SPA FRANCORCHAMPS (BELGIO) – 28/8/2016 © FOTO STUDIO COLOMBO PER PIRELLI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)

Η πώληση της Formula 1 στην Liberty Media είναι πιο κοντά από ποτέ, με πολλούς να λένε πως μέχρι την Τρίτη θα έχουν «πέσει οι υπογραφές».

Δημοσίευμα του έγκυρου γερμανικού site Auto Motor Und Sport το Σάββατο αναφέρει πως το πρώτος σκέλος της εξαγοράς ύψους 9 δισ. ευρώ θα ολοκληρωθεί την Τρίτη.

Αν αυτό συμβεί, τότε η CVC Capital Patrners, που κατέχει το 35,5% των μετοχών, θα ανακοινώσει την αποχώρησή της.

Η Liberty Media ήταν σε συζητήσεις με την CVC εδώ και πολλούς μήνες,  αλλά τις τελευταίες εβδομάδες ακουγόταν έντονα πως δεν θα ερχόντουσαν τελικά σε συμφωνία.

Αν η εξαγορά προχωρήσει, παραμένει άγνωστο το τι θα συμβεί με τον ισχυρό άνδρα της F1, Bernie Ecclestone.

Παρά το γεγονός ότι ακούγεται πως ο ιδιοκτήτης της Liverty Media John Malone μπορεί να θέλει δικούς του ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά, ο Ecclestone έχει τονίσει πως το μέλλον είναι στα χέρια του.

Δήλωσε στο AMuS: «Θα κάνω ό,τι έκανα πάντα. Ο ρόλος που θα έχω θα είναι δική μου απόφαση.»

Total
0
Shares
Previous Article

Φαβορί για μία θέση στη Williams ο Stroll

Next Article

Grand Prix Ιταλίας – Το grid του αγώνα

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.