Hamilton – Δε μπορούμε να πετάμε βαθμούς

Add us as preferred source
Formel 1 – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Großer Preis von Österreich 2018. Lewis Hamilton Formula One – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Austrian GP 2018. Lewis Hamilton

Ο Lewis Hamilton εμφανίζεται απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδα του, στο αγώνα του GP Της Αυστρίας.

Οι δυο Mercedes εγκατέλειψαν των αγώνα, μετά από δυο διαφορετικά μηχανικά προβλήματα. Επιπλέον, η στρατηγική που επέλεξε η Γερμανική ομάδα για τον Hamilton τον έθεσε πρακτικά εκτός της διεκδίκησης της νίκης.

Ο Βρετανός σχολίασε σχετικά: «Θα πρέπει να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς. Το μονοθέσιο ήταν γρήγορο καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο, ήμασταν οι ταχύτεροι και μετά το να έχουμε δυο διαφορετικές αστοχίες σε κάθε μονοθέσιο είναι πολύ ασυνήθιστο. Δε μπορούμε να πετάμε βαθμούς.

«Πρέπει να βρούμε μια “αλεξίσφαιρη” μέθοδο να προχωρήσουμε με τις στρατηγικές μας, γιατί αν το μονοθέσιό μας συνέχιζε να κινείται, θα ήταν μια εύκολη νίκη για εμάς. Ήμασταν άνετα μπροστά.

«Όμως θα δουλέψουμε σε αυτό, θα προσπαθήσουμε να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Όλοι στην ομάδα αισθάνονται τον πόνο σήμερα. Είχαμε τόσο καλή αξιοπιστία για τόσα πολλά χρόνια. Όσο επώδυνο κι αν είναι, είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα άσχημα και τα καλά.

«Αυτό είναι ξεκάθαρα το χειρότερο Σαββατοκύριακο που μπορώ να θυμηθώ να έχουμε εδώ και πολύ καιρό. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, πως θα μπορέσουν να ανακάμψουν».

Πηγή: racefans.net

Latest Podcast Undercut · E47 · 14/09/2026 · 55 min

The Undercut Redux #47: Κυνηγώντας ανεμόμυλους

Το ταξίδι της Formula 1 στην Μαδρίτη είχε ιδιαίτερη προσμονή, αρκετές ψευδαισθήσεις και πολλές διαφορετικές πραγματικότητες για τους πρωτοπόρους οδηγούς. Ο Kimi Antonelli είναι ξανά…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts
Περισσότερα

GP Αζερμπαϊτζάν – FP1: Πρώτος ο Russell, πρόβλημα για Antonelli

Ο George Russell ήταν ταχύτερος στο FP1 του GP Αζερμπαϊτζάν με 1:45.387, μπροστά από Verstappen και Leclerc. Υδραυλικό πρόβλημα έθεσε εκτός προγράμματος τον Kimi Antonelli, ενώ δύο Virtual Safety Car διέκοψαν τη διαδικασία.