Στη Λαμία η βάση του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις

Σήμερα ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου η βάση του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις, η οποία θα είναι στη Λαμία, όπως και τα τελευταία χρόνια του αγώνα.

Μετά από συνάντηση της αρμόδιας οργανωτικής επιτροπής, παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τους αρμόδιους περιφερειάρχες και δημάρχους των εκάστοτε περιοχών που θα διοργανώσουν τον αγώνα, ανακοινώθηκε πως η Λαμία θα αποτελέσει το κέντρο του επερχόμενου Ράλι Ακρόπολις που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 9-12 Σεπτεμβρίου.

Στις περιοχές γύρω από την Λαμία θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίες ημέρες του αγώνα, με την πρώτη να αναμένεται να γίνει στην Αθήνα και τη δεύτερη στη περιοχή της Κορινθίας. Το οριστικό πρόγραμμά με τις εκάστοτε ειδικές θα γίνει γνωστό στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε επίσης:


 

Total
0
Shares
Previous Article

Στις 16 Ιουλίου κυκλοφορεί το F1 2021

Next Article

GP Πορτογαλίας - FP1: Πρωτιά Vinales, τρίτος στην επιστροφή του ο Marquez

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.