Αβέβαιος ο Iannone για το αν θα συμμετάσχει στο GP της Αραγονίας

ANDREA IANNONE ITA DUCATI RACING TEAM DUCATI MotoGP GP San Marino 2016 (Circuit Misano) 09-11/09.2016 photo: MICHELIN

Ο Andrea Iannone σε σημερινές δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν είναι σίγουρος αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο GP της Αραγονίας παρά το γεγονός ότι του δόθηκε άδεια συμμετοχής από ύστερα από εξέταση των γιατρών την Πέμπτη.

Ο Ιταλός αναγκάστηκε να χάσει το GP στο San Marino πριν 2 εβδομάδες ύστερα από το ατύχημα που είχε στην πρώτη περίοδο των δοκιμών.

Την Πέμπτη το πρωί επισκέφτηκε την Motorland όπου ύστερα από εξέταση του δόθηκε άδεια να λάβει μέρος στον αγώνα.

Ωστόσο, ο οδηγός της Ducati αποκάλυψε πως ακόμα πονάει πολύ όταν οδηγάει την μοτοσυκλέτα, και πως θα αποφασίσει ύστερα από τις δοκιμές την Παρασκευή αν θα συμμετάσχει στον αγώνα.

«Αύριο θα κατανοήσω καλύτερα την κατάσταση» είπε ο Iannone.

«Θα προσπαθήσω να οδηγήσω όσο καλύτερο μπορώ την πρώτη μέρα, αλλά είναι πολύ σημαντικό να αξιολογήσω σωστά την κατατάσσει καθώς σε περίπτωση που πονάω πολύ δεν θα συνεχίσω»

Σε ερώτηση που το έγινε σχετικά με αυτή την απόφαση για το αν φοβάται κάποιο άλλο ατύχημα ή τον πόνο απάντησε : «Τον πόνο, το πρόβλημα είναι ο πόνος, όταν χρησιμοποιώ αυτό το σημείο του σώματος μου πονάω πολύ.

«Οπότε δεν ξέρω, αύριο θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκομαι, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα καθώς δεν οδηγάω απλά για να οδηγάω.»

Ο Iannone είχε αντικατασταθεί από τον δοκιμαστή της Ducati, Michele Pirro, με τον Ιταλό να είναι σε αναμονή για την Αραγονία.

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Ο Lorenzo δεν υποχωρεί στην κριτική του Rossi

Next Article

GP Αραγονίας - FP1 - Marquez για αρχή

Related Posts